07 oktober 2015

Schoonmaker van het jaar 2015

Op naar de finale
De collega’s van EW Facility Services in België gaan een spannende maand tegemoet. Collega Khanjana Chamnan is doorgedrongen tot de finale van de Golden Service Awards. Ze dingt mee naar de titel Schoonmaker van het jaar 2015. Of ze nou wel of niet wint, maakt voor EW Facility Services niet uit. Haar finaleplaats is al een enorme prestatie op zich. “Wij zijn enorm trots op haar en de manier waarop zij zich dagelijks inzet bij Hotel The Dominican in Brussel”, aldus Stefanie van Steenlandt, Rayonmanager van EW Facility Services. “Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij met deze titel naar huis gaat”, vult ze glimlachend aan.

Schoonmaker van het jaar 2015

Khanjana werkt sinds de opening van het design hotel bij The Dominican. Ze kent elk hoekje, kantje en randje van het hotel en is bekend met elk werkprogramma. Door onze opdrachtgever wordt ze enorm gewaardeerd. “Khanjana anticipeert perfect op de hoge service level verwachtingen van The Dominican. Elke dag gaat ze met de grootste glimlach aan het werk. Ze is enorm dienstverlenend en hulpvaardig naar zowel opdrachtgever, collega's en hotelgasten”, vertelt Stefanie.

Op 18 november vindt de finale plaats en wordt bekend wie de Schoonmaker van het jaar Nederland en de Schoonmaker van het jaar België wordt. Wij wensen Khanjana veel succes.

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op