8 EW|Saxion Ondernemers Awards die wij sinds 2010 uitreikten

Sinds 2010 organiseert EW Facility Services in samenwerking met Saxion de EW|Saxion Ondernemers Award. Eric Wentink, oprichter van EW Facility Services, is initiatiefnemer van de award. Hij is oud-student van Saxion en volgens de ‘Top 50 Saxion spinn-offs’ de meest succesvolle ondernemer van deze hogeschool.

De bedoeling van de EW|Saxion Ondernemers Award is het stimuleren en belonen van ondernemerschap onder studenten. “Want ondernemerschap biedt toekomstperspectief, voor de student zelf en voor de economie” aldus Eric Wentink. De winnaar van de EW|Saxion Ondernemersaward verdient naast de titel “Beste Student Ondernemer van Saxion” een geldbedrag van € 5.000 en begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen. Ook wordt een stimuleringsprijs ter waarde van € 2.500,- uitgereikt aan de ‘runner-up’.

Bas Cornelissen, Algemeen Directeur van EW Facility Services: “Met behulp van deze wedstrijd stellen we jonge (student)ondernemers in staat hun droom waar te maken. Wij geloven in de potentie van deze jonge en enthousiaste mensen, met goede ideeën en veel ambitie. Ondernemen is onder andere denken in kansen, hierin zien we een duidelijke vergelijking tussen de deelnemers aan deze wedstrijd en de wijze waarop wij binnen EW Facility Services werken. Reden voor ons om middels deze wedstrijd jonge mensen in staat te stellen hun droom voor een eigen onderneming waar te maken.”

8 EW|Saxion Ondernemers Awards die wij sinds 2010 uitreikten