Amsterdam ID Aparthotel kiest voor EW Facility Services

In 2012 opende Amsterdam ID Aparthotel als eerste aparthotel in Amsterdam haar deuren. Een uniek concept op het gebied van Serviced Apartments dat onlangs voor de vierde keer op rij de prestigieuze World Travel Award in ontvangst mocht nemen in de categorie ‘Netherlands Leading Serviced Apartments’. EW Facility Services is vanaf 14 oktober verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de 94 sfeervolle en in Amsterdamse stijl vormgegeven appartementen. Tevens neemt zij de algemene dienst en linnenlogistiek voor haar rekening.

Terug naar overzicht
  • Auteur:

    EW Facility Services

  • Datum:

Amsterdam ID Aparthotel kiest voor EW Facility Services

Partnership

Naast de sfeervolle en ruim opgezette appartementen biedt Amsterdam ID Aparthotel veel faciliteiten zoals een play area, fitness studio, sauna en trendy bar ‘Adams ID’ met als doel gasten het ultieme thuisgevoel te geven. Guido Lips, Hotel Manager Amsterdam ID Aparthotel: “Voor onze facilitaire diensten zochten wij een partner die niet alleen aansluit op de visie, kwaliteit en continuïteit die wij nastreven, maar ook een partner die inspeelt op onze ambitie verder te groeien.” Dave Vos, EW Facility Services: “Met onze jarenlange ervaring in de hotelbranche en maximale aandacht voor kwaliteit, continuïteit én hospitality zijn wij in staat flexibel om te gaan met de ambities van Amsterdam ID Aparthotel. Daarnaast opereren wij met onze dienstverlening vanuit de gedachte samen met het team van Amsterdam ID Aparthotel een positieve bijdrage te leveren aan de beleving van hun gasten.”

EW Facility Services en Amsterdam ID Aparthotel kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

amsterdam-id-hotel-website

Vlnr: Nathan Verschoof (EW Facility Services), Dave Vos (EW Facility Services), Guido Lips (Amsterdam ID Aparthotel) en Marieke van der Eijk (Amsterdam ID Aparthotel)

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?