Wecoline BubbleFlush - toiletreining zonder chemie

De toiletreiniger waarbij geen chemicaliën nodig zijn!

Op dit moment testen wij de BubbleFlush bij verschillende opdrachtgevers. Deze is nog niet beschikbaar voor aanschaffing.

Just Bubble and Flush is de nieuwe manier van toiletreiniging. Deze innovatieve wc-borstel maakt het toilet in een handomdraai perfect schoon zonder milieubelastende middelen. Deze ultrasone trillingen creëren kleine krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen om zo kalk enaangehecht vuil in een handomdraai te verwijderen.

De Wecoline BubbleFlush wordt in de toiletpot gehouden waarbij er geen fysieke kracht nodig is van de schoonmaakmedewerk(st)er. Tijdens de schoonmaak word je niet langer blootgesteld aan reinigingsmiddelen.

Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush wordt het gebruik van plastic, afval, transport en watergebruik gereduceerd. Andere resultaten zijn schoner afvalwater en een verbeterd afvalmanagement.

Vertel mij meer!

  Alle voordelen op een rij:

  • Geen bijtende stoffen
  • Bespaart 1,5 liter chemie per jaar per toilet
  • Geschikt voor zowel dagelijks als periodiek gebruik
  • Ergonomisch in gebruik
  • Schoon met één druk op de knop
  • Geen chemicaliën nodig
  • Geen schade aan dieren en natuur

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team