De Afvalbak - Duurzaam karakter

De Afvalbak maakt het onderscheid. Niet alleen in afval, maar ook door het duurzame karakter. Een mooi ontwerp dat een steentje bijdraagt aan een nog mooiere planeet.

Afval scheiden is erg belangrijk om te zorgen dat het op de juiste manier verwerkt wordt, zodat bijvoorbeeld materialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarnaast kost de verwerking van restafval energie en zorgt voor uitstoot van broeikasgassen. Het voornaamste doel van de Afvalbak is dan ook afval scheiden – in een duurzaam jasje.

De Afvalbak zelf is gemaakt van staal dat al een leven achter de rug heeft. Hij heeft een deksel van milieuvriendelijk bamboe. Deze duurzame materialen zijn 100% recyclebaar. De afvalbak wordt op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Online is eenvoudig samen te stellen welke bakken handig zijn. Er kan gekozen worden uit verschillende formaten, kleuren, aantal fracties die nodig zijn en welke afvalstromen gescheiden moeten worden.

Vertel mij meer!

  Justdiggit

  Bij aanschaf van De Afvalbak wordt er een bedrag gedoneerd aan Justdiggit. Door deze samenwerking wordt er per drie verkochte bakken een ton CO2 uit de lucht gehaald, 144m2 vergroend en 6.800 liter water in de bodem vastgehouden.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team