Beleving in de hoofdrol tijdens onze events

Beleving in de hoofdrol tijdens onze events

EW Facility Service organiseert door het jaar heen verschillende evenementen waarbij beleving de hoofdrol speelt. Waarom is het bieden van een aangename, positief verrassende beleving zo belangrijk en hoe draagt u daar met uw facilitaire organisatie succesvol aan bij?

Onze eventkalender in 2020:

  • The Power of Hospitality, datum maken wij begin 2020 bekend.
  • Mei: BMX
  • Juni: Saxion Ondernemers Award
  • April en September: inspiratiesessies

Wilt u hier ook bij zijn? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

The Power of Hospitality

Ieder jaar opnieuw belichten wij hospitality vanuit een andere invalshoek met sprekers die expert zijn op dat gebied. We nodigen hiervoor opdrachtgevers, partners en belangrijke relaties uit, afkomstig uit de diverse segmenten waarin wij werken. Een gevarieerde mix gasten met overschrijdende netwerken. Een mooie kruisbestuiving dus. Ons doel? Onze gasten naar huis laten gaan vol nieuwe inzichten en met praktische handvatten om de volgende dag direct mee aan de slag te kunnen binnen hun eigen werkveld.

Inspiratiesessies

In een steeds veranderende wereld is het belangrijk om te blijven innoveren. Maar hoe doe je dit? En hoe kun je als facilitair dienstverlener hierin het verschil maken? Tijdens onze inspiratiesessies gaan wij hier samen met een selecte groep gasten dieper op in. Kennis delen, innoveren en inspireren is wat we onze gasten tijdens deze sessies bieden.

Saxion Ondernemers Award

Ondernemerschap is meer dan gewoon doen. Het is jezelf uitdagen om te zoeken naar kansen en creatieve oplossingen, focus hebben en houden, je gevoel durven volgen en het lef en de kracht hebben door te zetten ook als het even tegenzit. Oftewel gepassioneerd je vak uitoefenen en altijd gaan voor het beste resultaat. Eigenschappen die we bij EW Facility Services elke dag motiveren en nastreven. Vaak kunnen jonge ondernemers bij het ondernemerschap ondersteuning gebruiken. Een extra zetje om dromen daadwerkelijk om te zetten in een succesvol bedrijf. Om dit te stimuleren en hen hierbij te helpen, hebben wij 10 jaar geleden samen met Hogeschool Saxion de Saxion Ondernemers Award in het leven geroepen. Jaarlijks wonen wij met relaties de finale van deze aansprekende award bij.

BMX

Het creëren van de ultieme beleving. Dat doel streven wij gezamenlijk met veel passie dagelijks na. Het beste bieden aan medewerkers, gasten en bezoekers. Maar met dit event bieden wij onze relaties een unieke beleving aan. Met veel spektakel en bedoeld voor kleine (grote) jongens, stoere meiden, vaders, moeders en ware thrillseekers. Decors is hét sportcentrum van Nederland: Papendal. De beste BMX-rijders van de wereld lanceren zich van een acht meter hoge startheuvel, om vervolgens te proberen elkaar voor te blijven op een baan met vette sprongen en strakke bochten. Eigenzinniger krijg je het niet!