Testen, ervaren en kennis delen

Dat doen wij met onze Flagships

De wereld is en blijft in beweging. Meebewegen met de tijd en inspringen op actualiteiten is cruciaal. Niet alleen kunnen we zo onze dienstverlening efficiënter aanbieden. Ook spelen wij met innovatieve facilitaire concepten in op de continu veranderende wensen en behoeften van opdrachtgevers.

Flagships

Er zijn veel innovaties die onze facilitaire branche en u als professional vooruithelpen. Maar welke innovaties zijn echt van toegevoegde waarde? Hierbij draait het om testen, ervaren en kennis delen. Dit doen wij in onze zogenoemde ‘Flagships’. Speciaal geselecteerde opdrachtgevers die innovatie net zo omarmen als wij. Een win-win situatie. Wij, en daarmee onze opdrachtgevers, krijgen inzicht in het gebruik van een innovatie. De Flagships ervaren direct de toegevoegde waarde van een innovatie op hun locatie en laten zien dat zij vooruitstrevend zijn op thema’s als Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

Innovatie Lab

Om ondernemerschap te stimuleren en onze dienstverlening te blijven ontwikkelen is er ons Innovatie Lab. Een platform waar schoonmaak, beleving en innovatie samenkomen én waar wij samen met onze partners aan een duurzame toekomst werken. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform.

Wij laten zien dat wij dé expert zijn in hospitality.

Gastvrij

Wie we zijn en wat we doen maakt ons anders dan anderen.

Eigenzinnig

Wij dagen onszelf iedere dag uit te zoeken naar kansen en creatieve oplossingen.

Ondernemend

Met elkaar en onze opdrachtgevers willen we bouwen aan duurzame relaties.

Samen

Het koesteren van uniciteit en multiculturele verschillen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Mensgericht

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team

24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was…

Lees meer
13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW…

Lees meer
15 februari 2023

Samenwerking St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en EW Facility Services: focus op kwaliteit en continuïteit van de schoonmaak

Schoonmaakdienstverlening in een ziekenhuis vraagt om vakmanschap en continuïteit. Hygiëne en veiligheid van de patiënten staat voorop. Precies…

Lees meer