Maak kans op een gratis Hospitality Scan

Maak kans op een gratis Hospitality Scan

Aan hospitality wordt steeds meer lading en betekenis gegeven. Eisen en verwachtingen van eindgebruikers nemen toe. Een mooi hotel of een fijne werkplek is niet meer genoeg. Het gaat om het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Bedrijven die de ultieme beleving weten te realiseren, maken het verschil en veroveren het hart van hun klant. Hoe ervaren uw gasten en bezoekers hun customer journey?

Met onze Hospitaliy Scan brengen wij de beleving van uw totale customer journey voor u in kaart. Als schoonmaakdienstverlener hebben we natuurlijk net iets meer focus op de schoonbeleving. Met behulp van een Mystery Visit brengen wij een bezoek aan uw locatie. Onze checklist maken wij altijd op maat voor de locatie die we bezoeken. De uitkomsten van de scan bieden handvatten om de faciliteiten op uw locatie verder te verbeteren. Doel is natuurlijk het verhogen van uw klant- en medewerkerstevredenheid.

Iedere maand verloten wij een gratis Hospitality Scan! Kans maken op deze scan? Deel dan hiernaast uw gegevens met ons*.

* de scan die wij hier verloten is een verkorte versie van de Hospitality Scan die wij opdrachtgevers aanbieden.

Vraag hier vrijblijvend onze Hospitality Scan aan.

Creating Hospitality zit in ons DNA

Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Ons marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor duurzame, innovatieve concepten. Deze zetten wij op basis van een strategisch partnerschap in bij opdrachtgevers op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering.

Brauw Blackstone Westbroek

Holland Casino

Sportcentrum Papendal