Hotel MERICI en EW Facility Services zetten gastbeleving centraal

In het oude stadscentrum van Sittard is het prachtige viersterren kloosterhotel MERICI gevestigd. Voor de kamerschoonmaak, algemene dienst, linnenlogistiek en leiding heeft het hotel voor EW Facility Services gekozen als nieuwe samenwerkingspartner.

Terug naar overzicht
  • Datum:

Hotel MERICI en EW Facility Services zetten gastbeleving centraal

Thuis voelen

De naam MERICI is afkomstig van ‘Angela de Merici’, stichteres van de Ursulinenorde, de kloosterorde die tussen 1843 en 1946 in de aangelegen gebouwen van het hotel meisjesonderwijs gaf. Het hotel beschikt 48 hotelkamers en wordt binnenkort uitgebreid naar 93 hotelkamers. Verder zijn er vergaderzalen, een restaurant, bar/lounge en een intiem terras. Bij hotel MERICI gaan eigentijdse luxe en de duidelijk aanwezige voelbare historie hand in hand. En dat voel en proef je. Directeur Jan-Paul Hameleers: “Ons hotel beschikt over een geheel eigen uitstraling waar wij als doel hebben de gast zich bij ons thuis te laten voelen. Het bieden van de ultieme gastbeleving staat voorop en een goede schoonmaakkwaliteit moet hieraan bijdragen, want voor de gast doen we het allemaal. Om deze reden is besloten de facilitaire dienstverlening toe te vertrouwen aan EW Facility Services.”

Toegevoegde waarde

EW Facility Services koppelt al ruim 27 jaar schoonmaak aan beleving. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Wij zien hospitality, innovatie, beleving en kwaliteit als sleutelwoorden binnen onze filosofie. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat wanneer je in staat bent je in de belevingswereld van de gast te verplaatsen, je met je dienstverlening van toegevoegde waarde bent op zijn of haar totaalbeleving. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Schoonmaak team EW Facility Services Hotel Merici