Duurzame initiatieven in de zorg - Inspiratiesessie & Rondvaart

Op 15 september organiseren wij een inspiratiesessie voor de zorgsector in het Scheepvaartmuseum Amsterdam. Naast inspirerende sprekers en presentaties nemen we je ook mee op een rondvaart door de prachtige Amsterdamse grachten.

Tijdens deze enerverende en inspiratievolle middag komen er verschillende duurzame onderwerpen aan bod. Samen met Judith de Bree (adviseur duurzaam ondernemen bij Stichting Stimular en Milieuplatform Zorg) gaan we in op de Milieuthermometer. Dit initiatief gaat ons helpen met het behalen van de gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen en het tegengaan van klimaatsverandering. Daarnaast vertelt Jolanda Meeuwsen (Directeur bedrijfsontwikkeling van Norschoten en oud hotello) hoe je met je facilitaire organisatie hospitality kunt creëren binnen de zorg.

Aanmelden

  Het programma ziet er als volgt uit:

  14:00 uurOntvangst
  14:30 uurOpening door Margot van Leijen en Jeannot Peijen van EW Facility Services
  14:45 uurRondleiding door het Scheepvaartmuseum door Tessa van den Dolder (projectleider) en Diederick Wildeman (conservator zeevaartkunde & bibliotheek)
  15:30 uurPresentatie ‘Milieuthermometer’ door Judith de Bree
  16:15 uurPresentatie ‘Hospitality in de zorg’ door Jolanda Meeuwsen
  16:30 uurRondvaart en afsluitend drankje
  18:00 uurEinde Inspiratiesessie

  Sprekers

  Judith de Bree
  Adviseur duurzaam ondernemen
  Stichting Stimular en Milieuplatform Zorg
  LinkedIn

  Jolanda Meeuwsen
  Directeur bedrijfsontwikkeling
  Norschoten
  LinkedIn

  Rondleiding Scheepvaartmuseum

  Projectleider Tessa van den Dolder en Conservator Zeevaartkunde & Bibliotheek van het Scheepvaartmuseum Diederick Wildeman nemen je mee op een rondleiding door het museum. Ze vertellen u graag meer over 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en de verbinding met de samenleving van nu en de toekomst.

  Aanmelden

  Zoals u ziet is er, naast het toehoren van de inspirerende sprekers en presentaties, ook tijd voor het vergoten van uw netwerk. Zien we je daar? Je kunt je aanmelden via het formulier rechtsboven op deze pagina.We kijken ernaar uit je te zien.

  Margot van LeijenJeannot Peijen
  EW Facility ServicesEW Facility Services
  LinkedInLinkedIn

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team