Duurzaamheid & gastvrijheid in de zorg

Inspiratiesessie en rondvaart

Inspiratie opdoen, netwerken én genieten van het Amsterdam Light Festival. Dat doen we graag samen met jou op 8 december. Die dag organiseren wij een inspiratiesessie voor de zorgsector op de thema’s duurzaamheid en gastvrijheid. Adriaan van Engelen (Milieuplatform Zorg) en Jolanda Meeuwsen (zorgorganisatie Norschoten) zijn onze sprekers en het Scheepvaartmuseum ons decor. Ben jij erbij?

Schrijf je hier in voor de inspiratiesessie

  Wat gaan we doen?

  De inspiratiesessie vindt plaats bij het Scheepvaartmuseum en daarom maken we eerst kennis met deze prachtige locatie. Diederick Wildeman, conservator zeevaartkunde & bibliotheek, verzorgt voor ons een korte rondleiding. Hij vertelt over 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en de verbinding met de samenleving van nu en de toekomst.

  Adriaan van Engelen, directeur van Milieuplatform Zorg, is expert als het aankomt op duurzaamheidsinitiatieven in de zorg. Hij zoomt in op de Milieuthermometer, een initiatief dat ons helpt met het behalen van onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen en het tegengaan van klimaatverandering.

  Tot slot neemt Jolanda Meeuwsen, directeur bedrijfsontwikkeling bij zorgorganisatie Norschoten, ons mee hoe zij binnen Norschoten werkt aan het bieden van vijfsterren gastvrijheid en hoopt ons hiermee te inspireren.

  We sluiten af met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Dit doen we tijdens het Amsterdam Light Festival, wat absoluut voor mooie uitzichten zorgt!

  Het programma ziet er als volgt uit:

  14:00 uur
  Ontvangst
  14:30 uur
  Start programma
  14:45 uur
  Rondleiding Scheepvaartmuseum
  15:30 uur
  Sessie Duurzaamheid in de zorg
  16:15 uur
  Sessie Gastvrijheid in de zorg
  16:30 uur
  Rondvaart Light Festival en afsluitend drankje
  18:00 uur
  Einde

  Aanmelden

  Naast inspiratie opdoen is er genoeg tijd voor vermaak en het vergroten van je netwerk. Zien we je daar? Je kunt je aanmelden via het formulier bovenaan deze pagina.We kijken ernaar uit je te zien.

  Hartelijke groet,

  Margot van Leijen & Jeannot Peijen

  LinkedIn

  LinkedIn

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team