Samen met branchegenoten sparren en elkaar inspireren

Samen met branchegenoten sparren en elkaar inspireren

Ontbijtsessie - Facilitaire dienstverlening in de zorg

Bent u opzoek naar handvatten om beter in te spelen op wensen en ontwikkelingen in de zorg? En lijkt het u leuk om samen met branchegenoten in gesprek te gaan en elkaar te inspireren op het gebied van facilitaire dienstverlening? Wij nodigen u van harte uit voor onze ontbijtsessie speciaal voor de zorg. De sessie duurt 60 minuten en deelname is uiteraard gratis.

Elkaar inspireren

Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de zorg? Hoe kan de facilitaire dienstverlening hierbij ondersteunen zodat uw zorgcollega’s zich kunnen focussen op hun kerntaak? Naast dat we samen met elkaar over deze onderwerpen sparren nemen een aantal sprekers u mee in hun visie.

Facilitair Adviseur Zorg Anniek Dijkstra (Draaijer + Partners) gaat in op de trends en ontwikkelingen die zij ziet binnen de zorgbranche. Wat betekent dit voor uw organisatie in de toekomst?

Objectleider in de zorg Margie Velthuis en Business Development Manager Healthcare Jeannot Peijen delen ervaringen uit de praktijk. Wat leert deze ervaring ons en hoe kun je met facilitaire dienstverlening waarde toevoegen? Waardevolle informatie voor u als facilitaire professional.

Tijdens brainstormsessies gaan we kort in kleine groepjes uit elkaar. Aan de hand van de thema’s Innovaties, Total Care, Hospitality anno 2021, en Duurzaamheid is het tijd om kennis met elkaar te delen. De conclusies bespreken we vervolgens in de centrale afsluiting.

Praktische informatie

Datum: 17 Juni
Tijdstip: 09:00 uur – 10:00 uur
Locatie: Digitaal (Zoom)

Wij beloven u een ochtend vol inspiratie. Laat u verrassen.

Aanmelden