Nieuwe opdrachtgever voor EW Facility Services

Op 1 september zijn wij gestart bij onze nieuwe opdrachtgever Endress+Hauser in Naarden. Binnen de aanbesteding kwamen wij als beste uit de bus. Hospitality, resultaatgericht (op de dag) schoonmaken en innovaties waren de speerpunten in de uitvraag. Op ons lijf geschreven dus!

Terug naar overzicht
  • Datum:

Nieuwe opdrachtgever voor EW Facility Services

Op de werkvloer

Salesmanager Huib van Bommel: "Op 1 september was ons team met Jacqueline, Beauty en ikzelf onder leiding van Objectleider Maureen om half 8 aanwezig in Naarden voor de opstart. Wat me opviel was de energie bij de medewerkers en het enthousiasme van Maureen, iedereen had er duidelijk zin in! Ook ik werd direct aan het werk gezet. Zo mocht ik de welkomstkaarten, die op de afbeelding te zien zijn, op alle bureaus neerleggen. Dat werd door alle medewerkers van Endress+Hauser heel positief ontvangen."

Nu, bijna een maand later kunnen we zeggen dat we er een heel tevreden opdrachtgever bij hebben. Huib: "De positieve feedback die ik van de opdrachtgever krijg, geeft mij het vertrouwen. Het laat zien dat wat wij in onze aanbiedingen beloven, door de operatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Chapeau Team E+H Naarden!"