11 juni 2015

EW Facility Services viert door heel het land ‘25 years of hospitality’ met collega’s en opdrachtgevers

Bijzonder moment
Vandaag stond voor medewerkers en opdrachtgevers van EW Facility Services volledig in het teken van haar 25 jarig bestaan. Samen met 4000 medewerkers vierde de jubilaris op al haar locaties door het land haar verjaardag. Ook opdrachtgevers waren van harte welkom.

Bedanken
Als lokale speler startte EW Facility Service 25 jaar geleden in Arnhem en omgeving. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een landelijke speler met een nummer zes notering op de Nederlandse Schoonmaakmarkt en eveneens actief in België. De drijvende kracht achter het succes van de facilitair dienstverlener zijn haar medewerkers. Hun inzet, betrokkenheid en ambitie hebben de jubilaris gebracht tot waar zij nu staat. Middels een feestelijk moment op alle locaties bedankte EW Facility Services hiervoor haar medewerkers. Dat is waar deze dag om draaide. Het feestelijke moment werd op iedere locatie afgetrapt met een persoonlijke videoboodschap van algemeen directeur
Bas Cornelissen.

Vertrouwen
Ook opdrachtgevers van EW Facility Services spelen een belangrijke rol in het succes van de facilitair dienstverlener. Zij geven de multi service facilitair dienstverlener het vertrouwen hun facilitaire dienst uit handen te nemen en hen hierin te ontzorgen, waardoor een partnership ontstaat waarin beide partijen elkaar versterken. Het was voor EW Facility Services dan ook een logische keus om haar opdrachtgevers deelgenoot te maken van deze feestelijke dag.

25 years of hospitality
Positief bijdragen aan de beleving van eindgebruikers. Daar gelooft EW Facility Services al 25 jaar in. Een kwart eeuw geleden gaf de facilitair dienstverlener schoonmaak een extra dimensie: hospitality kreeg direct vanaf het begin een centrale plaats in haar organisatie en dienstverlening. Door vast te houden aan een sterkte focus op kwaliteit, hospitality en beleving heeft de jubilaris zich de afgelopen 25 jaar kunnen onderscheiden in de zeer concurrerende schoonmaakmarkt.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

José’s eerste opdracht voor EW Expert Direct

Elke dag weer draait het bij EW Facility Services om het aangaan van nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Voor…

Lees meer
ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer