16 april 2019

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht kiest voor EW Facility Services

Black Label Hotels is een nieuwe toonaangevende hotelformule in Nederland. In Valkenburg op de plek waar ooit Leeuw bierbrouwerij stond, heeft het nieuwe designhotel Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht haar deuren geopend. Een uniek hotel waar natuur en luxe elkaar ontmoeten en het draait om klasse, met een ruig randje en design, met karakter. EW Facility Services is vanaf de bouw betrokken bij het hotel. Na de bouwschoonmaak is de facilitair dienstverlener nu ook verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, linnenlogistiek, algemene dienst en leiding.

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht kiest voor EW Facility Services

Black Label Hotels en EW Facility Services vinden elkaar, buiten het leveren van kwaliteit, in hun visie op beleving. General Manager Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht, Tim Gilissen: “Verblijven in een Black Label Hotel betekent opnieuw beleven wat een overnachting buiten de deur kan doen. Een verblijf dat verrast, inspireert en alles biedt wat je als gast verwacht. Bijdragen aan die beleving is wat wij van onze partners verwachten. In onze samenwerking met EW Facility Services wordt uitstekend gewerkt en met ons meegedacht om een zo groot mogelijke klantbeleving te bereiken.” EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Danielle van Herten, Rayonmanager van EW Facility Services: “Het bijdragen aan de gastbeleving zit in ons DNA en omvat zoveel meer dan kwalitatief schoonmaken. Het draait bijvoorbeeld ook om een vriendelijke glimlach, beantwoorden van vragen van gasten en daar waar mogelijk de vraag zelfs voor zijn.”

General Manager Tim Gilissen, Directeur Martin Hendricks en EW Facility Services zijn geen onbekenden van elkaar. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Ook bij Berghotel Vue zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening. Op basis van ervaring en vertrouwen kiezen zij ook voor deze hotelformule voor ons als hun samenwerkingspartner.”

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op