23 Augustus 2016

Diakonessenhuis Utrecht en EW Facility Services zetten samenwerking voort.

Na de eerste contractperiode van 3 jaar, heeft Diakonessenhuis Utrecht haar samenwerking met EW Facility Services voortgezet voor wederom een periode van 3 jaar. De multi service facilitair dienstverlener verzorgt in het ziekenhuis in samenwerking met de eigen dienst het volledige schoonmaakonderhoud van de locaties Utrecht, Zeist en Doorn.

Diakonessenhuis Utrecht en EW Facility Services zetten samenwerking voort.

Succesvol partnership
In november 2012 startte EW Facility Services met het schoonmaakonderhoud in het Diakonessenhuis in Utrecht. In eerste instantie betrof de samenwerking het Spoedzorgcentrum. Gaandeweg werd de dienstverlening binnen het ziekenhuis steeds verder uitgebreid. De hospitality filosofie van EW Facility Services in combinatie met een prettige samenwerking, vormde de basis voor de voortzetting van het succesvolle partnership. Bovendien delen beide partijen de visie dat schoonmaakdienstverlening van wezenlijk belang is voor de veiligheid van patiënten en kwaliteit van zorg. Gezamenlijk streven zij dan ook naar een hygiënisch schoon ziekenhuis en een optimale beleving voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het Diakonessenhuis.

Samenwerking eigen dienst
Het team van EW Facility Services werkt in het Diakonessenhuis nauw samen met de eigen dienst. Transparante communicatie, een flexibele opstelling en heldere werkafspraken zorgen ervoor dat zij als één team samenwerken met als gemeenschappelijk doel het realiseren van een optimale beleving voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Mirjam Malta, Manager Facilitair Diakonessenhuis: “De teams versterken elkaar. Waar EW Facility Services expertise inbrengt op het gebied van hospitality en resultaatgericht werken, voegt de eigen dienst specifieke kennis en ervaring toe vanuit ons ziekenhuis.”

Innovatie en ontwikkeling
Met EW Facility Services heeft het Diakonessenhuis een innovatieve partner in huis die voorop loopt op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en multi service oplossingen. Zo werd bijvoorbeeld de Hospitality Host geïntroduceerd: een schoonmaakmedewerker in de centrale hal die naast schoonmaakwerkzaamheden een gastvrijheidsrol vervult met het begroeten en begeleiden van patiënten en bezoekers. Marije Wildenborg, verantwoordelijk voor de zorg binnen EW Facility Services, is blij met een partner als het Diakonessenhuis: “Het Diakonessenhuis staat open voor innovaties, waardoor we onze ontwikkelingen in de zorgmarkt in de praktijk kunnen testen en kunnen aanscherpen op basis van gebruikerservaringen. Zo introduceren we binnenkort in samenwerking met Diversey een nieuw middelen- en materialenpakket voor de zorg, waarvoor we eerst een pilot houden in het Diakonessenhuis.” Ook Mark Leijten Rayonmanager EW Facility Services prijst het Diakonessenhuis als partner: “Door het vertrouwen en de goede relatie die we hebben opgebouwd, kunnen we in het Diakonessenhuis onze kracht optimaal tot uiting laten komen. Dit resulteert in een betrokken en loyaal team en een dienstverlening die naadloos aansluit op de behoeften van onze opdrachtgever.”

Anderen bekeken ook

08 september 2022

EW for Life haalt € 58.202,- op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek

Vrijdag 2 september liep Piazza Cavour in Bormio Italië vol met deelnemers van de Stelvio for Life. Allemaal…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer
08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op