13 oktober 2021

Digitale inspiratiesessie ‘Interne afvalverzameling als startpunt voor circulaire samenwerking’

Donderdag 4 november organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Van 11:30-12:00 uur kunt u, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we u bij over inspirerende ontwikkelingen en innovaties in de schoonmaak en facilitaire markt. Dit keer is het thema: Interne afvalverzameling als startpunt voor circulaire samenwerking.

Digitale inspiratiesessie ‘Interne afvalverzameling als startpunt voor circulaire samenwerking’

Afvalscheiding zorgt ervoor dat afval geen afval meer wordt, maar grondstof voor nieuwe producten. En dat kan door je afvalinzameling al intern, binnen je bedrijf, anders te organiseren. Door als ketenpartners beter samen te werken, bereiken we meer. Met een gedegen afvalbeleid, verbeterde bewustwording en samenwerking met alle betrokken partijen zorgen we ervoor dat er nog maar 10-20% restafval overblijft. Dus, zo’n 80% kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die daarmee een tweede leven krijgen in de circulaire keten.

In deze inspiratie sessie vertellen Patrick van der Sanden en Willem Sterkenburg van Ecosmart u graag meer over hoe u kunt zorgen voor meer circulariteit in waste management.

Deelnemen? Ga naar deze pagina en schrijf u in.

Anderen bekeken ook

EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer
07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer