05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we u bij over inspirerende ontwikkelingen en innovaties in de schoonmaak en facilitaire markt. Dit keer is het thema: Social Return On Investment (SROI): Van verplichting naar kans!

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Meer en meer bedrijven werken toe naar de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het opstellen van een te behalen percentage inzet van Social Return medewerkers. Dat is natuurlijk fantastisch, omdat steeds meer mensen een kans krijgen in de reguliere arbeidsmarkt. Zo’n Social Return “verplichting”, dat klinkt op papier wel makkelijk. Maar hoe maak je er nu een succes van? Hoe zorg je dat het écht werkt?

In deze inspiratiesessie belicht Edwin Eijsackers, commercieel directeur van Teamwerk Participatiediensten, zowel de kansen met betrekking tot succesvolle inzet van SROI als de praktische en financiële kant en hoe hier het beste gebruik van te maken, aangevuld met mooie praktijkvoorbeelden.

Deelnemen? Ga naar deze pagina en schrijf u in.

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
16 september 2021

Gastvrijheid op de kaart in de zorg: 9 tips

Hoe zet je hospitality op de kaart binnen jouw zorgorganisatie? Hoe geef je het vorm? En, heel belangrijk,…

Lees meer