13 december 2023

Evelyne van de Griendt benoemd tot HR Directeur

Per 2 oktober is Evelyne van de Griendt-Brulot de nieuwe HR Directeur van EW Facility Services. Een allround HR-professional, met een indrukwekkende staat van dienst.

Evelyne van de Griendt benoemd tot HR Directeur

Evelyne werkte tussen 1999 en 2018 voor HJ Heinz, later Kraft Heinz, onder meer als Senior Human Resource Manager, IT/ Human Resource Manager Projects Continental Europe en Labor Relation Lead Europe. Vervolgens ging zij aan de slag bij Mead Johnson, een gerenommeerd merk voor baby- en kindervoeding, waar ze werkte als Head of HR en later als Human Resource Associate Director – Supply, met werkzaamheden in zowel Nederland als China.

Een mooie nieuwe uitdaging heeft Evelyne gevonden bij EW. Wat Evelyne een extra goede match met EW maakt, is dat zij naast haar diepgaande HR-kennis ook veel ervaring heeft met aspecten als de OR, vakbonden, pensioen akkoorden en CAO. Daarnaast is zij net als ons erg gedreven en enthousiast.

Evelyne: “De snelheid, ondernemingszin en passie die ik de eerste weken heb gezien werken aanstekelijk en ik ben enthousiast over de ambitie van dit geweldige bedrijf. Bedankt EW voor het warme welkom!”

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer