02 oktober 2020

Flagship(s) Ahoy!

Sinds kort heeft EW Facility Services Flagship locaties gekozen. Al jaren zijn wij werkzaam binnen verschillende segmenten, namelijk: Kantoren&Vastgoed, High Traffic, Hotels en de Zorg. Omdat het soms zo lastig is om te tonen wie je bent en wat je doet als schoonmaakorganisatie en natuurlijk om dat we gewoon zo trots zijn op wat we doen zijn we gestart met Flagships!

Flagship(s) Ahoy!

Hospitality en innovaties

Onze dienstverlening vraagt elke dag weer om flexibiliteit en schoonmaak met een lach. Wij noemen dat hospitality. Maar hoe ziet dat er uit? Wat ervaart de gebruiker daar dan van? Dat kun je haast niet vertellen, dat moet je zelf ervaren.

Daarom introduceren we onze Flagships. We hebben de trossen los gegooid en hebben het ruime sop gekozen van de ontembare oceaan van schoonmaakinnovaties.

Er zijn namelijk voldoende innovatie initiatieven in de schoonmaak en hospitality branche. Denk maar aan data gedreven schoonmaak, robotstofzuigers, reiniging met ozon water of gewoon een nieuw soort handzeep. Dagelijks testen we deze innovaties op onze Flagship locaties. Vaak gaat dat goed en soms gaat dat natuurlijk ook een keer mis, en daar leren we dan weer van!

Graag een keer een kijkje nemen bij ons op een Flagship? Neem contact met mij op en ik reserveer een plekje aan boord!

Rutger Verstegen (Salesmanager)

rverstegen@ew.nl /06 26 79 32 89

 

 

 

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer