De Brauw Blackstone Westbroek

Het is een komen en gaan aan de Zuidas in Amsterdam. Het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek is dan ook volledig ingericht op deze dagelijkse dynamiek. Én op focus, want hun ruim 750 medewerkers moeten dagelijks de best mogelijke juridische dienstverlening aan hun cliënten bieden. Door de wisselende werktijden is efficiënt samenwerken een absolute randvoorwaarde. Toen De Brauw het pand in 2009 betrok hadden zij dan ook een duidelijke wens met betrekking tot hun schoonmaakpartner.

De beoordeling
8
  • Kwaliteit van dienstverlening

  • Flexibiliteit

  • Oplossingsgerichtheid

  • De hospitality factor

De Brauw Blackstone Westbroek

Geen alledaagse schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak was kennis van en ervaring met het onderhouden van bijzondere materialen een vereiste. Het gebouw en de inrichting is ontworpen door Erick van Egeraat, waarbij er bewust is gekozen voor het gebruik van natuurlijke materialen. Geen alledaagse materialen en van hun leverancier verwachten zij dan ook dat het onderhoud zonder zichtbare slijtage wordt uitgevoerd. Zoals er van EW Facility Services mag worden verwacht leverden zij een voorstel op maat aan.

Maximale controle van de schoonmaak

In september 2009 is EW Facility Services van start gegaan met een multi-service dienstverleningsconcept. De insteek hierbij was inspanningsgerichte schoonmaak. Om de ruim 23.000M2 vloeroppervlak dagelijks te kunnen onderhouden is gekozen voor regulier en speciaal onderhoud, voor servicemedewerkers (zij verzorgen de nalooprondes en zijn flexibel inzetbaar bij bijzondere situaties), voor het ophalen van papier, het reinigen van gevels, tapijten en sanitaire voorzieningen, de glasbewassingen en ongediertebestrijding. Kortom; alle facetten van een schoon en fris kantoor liggen in handen van EW Facility Services. Door al deze diensten uit te besteden heeft De Brauw maximale controle met minimale managementaandacht. Zo kunnen zij zich focussen op wat voor hen belangrijk is. In 2014 is het contract verlengd en uitgebreid. Er is gekozen voor resultaatgerichte dagschoonmaak, zodat er flexibel kan worden omgegaan met intensief gebruikte ruimtes én er beter gecommuniceerd kan worden.

EW Facility Services heeft kennis en ervaring met bijzondere materialen iets wat voor ons heel belangrijk is.
De Brauw Blackstone Westbroek

Benieuwd hoe wij samen de reis van facility kunnen beginnen?