Sportcentrum Papendal

Elke dag opnieuw gaat ons team voor prestaties op het hoogste niveau

Sportcentrum Papendal is opdrachtgever van EW Facility Services van het eerste uur. Een unieke plek waar menig topsporter de basis legt voor een internationale sportcarrière. Vanuit een continue drive naar ontwikkeling opende Sportcentrum Papendal in 2013 de deuren van de Arnhemhal, deze state-of-the-art multisporthal is voorzien van innovatieve faciliteiten en een uniek Topsportrestaurant. Het Sportcentrum voorziet in optimale faciliteiten en begeleiding door experts om de sporters klaar te stomen voor topprestaties.

De beoordeling
7,0
  • Kwaliteit van dienstverlening

  • Flexibiliteit

  • Oplossingsgerichtheid

  • De Hospitality Factor

Sportcentrum Papendal

Flexibel inspelen op behoeften

Ook het team van EW Facility Services haalt op Papendal iedere dag het beste uit zichzelf. Ambitieuze en gespecialiseerde collega’s verzorgen vanaf 6 uur ’s ochtends, 7 dagen per week, het schoonmaakonderhoud van de gebouwen met zeer gevarieerde inrichting, ondergronden en materialen. Door korte lijnen met Sportcentrum Papendal kunnen wij snel inspringen op veranderingen in trainingsschema’s van de sporters. Vanuit onze flexibele instelling zijn wij in staat onze planningen waar nodig aan te passen en in te spelen op de behoeften van de sport. Ook de vele evenementen op het terrein vereisen een goede afstemming over onze werkzaamheden, een flexibele instelling en actief meedenken van ons team.

Langdurige partnership

Na meer dan 24 jaar samenwerking is er een partnership ontstaan waarbij we met onze dienstverlening continu investeren en met plezier bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van Sportcentrum Papendal.

Benieuwd hoe wij de reis van optimale facility services samen kunnen beginnen?