Thialf

It giet oan!

Thialf is hét toneel voor (inter)nationale schaatsevents op topniveau. Met het nieuwe Thialf dat in november 2016 is opgeleverd willen zij zelfs het onbetwiste schaatshart van de wereld zijn. Dat wekt verwachtingen. Niet alleen voor de schaatsers, maar ook voor de duizenden fans die er tijdens piekmomenten te gast zijn. De schaatsers zorgen voor het amusement, Thialf maakt de beleving compleet. Om dat te kunnen realiseren zochten zij naar kundige & ervaren partners die gewend zijn aan dit soort dynamische locaties. In EW Facility Services vonden zij de juiste partner voor de complete schoonmaak.

De beoordeling

8,5
  • Kwaliteit van dienstverlening

  • Flexibiliteit

  • Oplossingsgerichtheid

  • De Hospitality Factor

Thialf

Schoonmaakverleden

EW Facility Services en Thialf zijn geen onbekenden van elkaar. Al sinds 2002 zorgt EW Facility Services voor een schoon Thialf. Hierdoor kennen wij de locatie als geen ander en kunnen we onze energie op de juiste manier inzetten. Door de intensieve samenwerking in de afgelopen veertien jaar kennen wij de behoeften van de verschillende eindgebruikers - schaatsers, bezoekers en medewerkers- en spelen we daar moeiteloos op in. Toen er in aanloop naar het nieuwe Thialf een aanbesteding werd uitgebracht hebben we ons dan ook geen moment bedacht.

Maximale beleving

De wens voor het nieuwe Thialf was een samenwerking aan te gaan met een schoonmaakpartner voor langere tijd. De focus ligt op resultaatgerichte dagschoonmaak gedurende het jaar. Daarnaast vraagt Thialf flexibiliteit in drukke schaatsperiodes en tijdens de vele evenementen die door het hele jaar plaatsvinden. Onze flexibele aansturing op basis van het aantal bezoekers en het gebruik van ruimtes komt bij Thialf optimaal tot zijn recht. Het opvangen van extreme pieken in het seizoengevoelige Thialf is voor ons in Heerenveen ‘core business’. Daarbij geeft onze facturatie methodiek op basis van bezetting een maximaal variabel kostenpatroon afhankelijk van de activiteiten in het stadion. Ook daarmee sluiten wij dus perfect aan bij een opdrachtgever als Thialf.

Als beste uit de ‘test’

Uiteindelijk heeft EW Facility Services de wensen van Thialf inderdaad goed begrepen, want met een score van 100 punten kwamen wij als beste uit de aanbesteding naar voren. Vol trots kunnen we daarom melden: “it giet oan!”. Per 1 november 2016 zijn wij opnieuw de schoonmaakpartner van deze zeer sportieve opdrachtgever, een plek waar wij al jaren met veel plezier werken!

Wij zochten een ervaren partner die gewend is te werken in een dynamische omgeving zoals Thialf.
Thialf