Robot Sam

Veilig en snel ruimtes desinfecteren met UV lampen

Sam UVC verwijdert virussen en bacteriën met UV-C-straling. Hij navigeert automatisch: de gebruiker beheert hem via de app en Sam desinfecteert de ruimte autonoom.

Vertel mij meer!

  Hoe werkt Robot SAM?

  Schoonmaakrobot SAM desinfecteert, met behulp van UV-licht, in 4 minuten een oppervlakte van 100m2. SAM beweegt en scant eerst de ruimte. Dan begint hij met het desinfecteren van deze ruimtes. Een medewerker buiten de ruimte kan via een app bijhouden wat SAM doet en eventueel bijsturen mocht dit nodig zijn. Als SAM klaar is, geeft het scherm van de tablet of telefoon een blauwe kleur en weet de medewerker dat de ruimte schoon is. Doordat SAM met UV-licht werkt worden alle virussen, bacteriën en schimmels onschadelijk gemaakt. Daarnaast kan SAM op elk oppervlak schoonmaken.

  Dankzij zijn veiligheidsfuncties zorgt hij dat er geen mensen in de buurt zijn tijdens het desinfecteren. Als hij klaar is met een kamer, informeert hij het personeel hierover. Als zijn dag erop zit, rijdt hij autonoom naar het dockingstation en begint met opladen.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op