Sanimood

Transformeer je toiletruimte tot een ware belevenis

Een mooi en creatief toilet zorgt voor een positieve ervaring en prikkelt de zintuigen. Met de make-over van Sanimood is het mogelijk om een ultieme toiletbeleving te realiseren. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig. Met een minimale ingreep wordt een maximaal resultaat behaald, zonder sloopwerkzaamheden en geen overlast van hak- en breekwerk.

Vertel mij meer!

  Hoe werkt het:

  Gladde wanden, gladde vloeren

  Gladde wanden en gladde vloeren, dat is de basis van elk project. Traditionele tegels met voegen veroorzaken bacteriegroei en nare geurtjes, dat is de reden waarom we enkel werken met gladde oppervlakten. Dit is veel beter en sneller schoon te maken (en te houden), maar ook vele malen hygiënischer. Daarnaast hebben de specialisten van Sanimood een antibacteriële coating ontwikkeld voor maximale hygiëne.

  Dispenser wrapping

  Auto wrappen is ondertussen iets wat al jaren gebeurt, hierbij wordt de auto ‘ingepakt’ met een krasvaste folielaag. Dit heeft zich bewezen als een duurzame oplossing en is een stuk voordeliger dan overspuiten.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team