Sparcio

Elke druppel water telt

Zuiniger omgaan met water zorgt niet alleen voor geldbesparing, maar het is ook goed voor het milieu. Sparcio zorgt ervoor dat het watergebruik verminderd wordt, tot een hoeveelheid die daadwerkelijk nodig is. Sparcio biedt dus de mogelijkheid om zowel duurzaam als kost besparend bezig te zijn. Het verwerken en reinigen van water kost erg veel energie, wat een negatieve impact heeft op het milieu. Door een hulpmiddel van Sparcio te gebruiken kan er tot 93% water, en dus ook veel energie, worden bespaard.

Sparcio heeft innovatieve waterbesparingssystemen ontworpen die makkelijk te installeren zijn. Deze oplossingen zijn te gebruiken bij bestaande systemen. Deze extreme waterbesparing is mogelijk door het water in kleine deeltjes te splitsen en er in een speciale vorm weer uit laten komen. Op veel grote locaties zoals hotels of scholen is zo’n systeem ideaal. Dit zijn locaties waar in grote getalen tegelijk mensen water gebruiken. Op deze manier kan veel bespaard worden.

Water Foundation.org

3% van het aankoopbedrag bij Sparcio gaat naar de Water Foundation.org. Deze foundation helpt families aan veilig drinkwater en sanitair.

Innovatie Lab

Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving. De SmartServant valt onder het thema Robotisering.

Benieuwd naar andere innovaties binnen Robotisering of een van de andere thema’s? Klik dan op een van de linken rechts.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team