The Good Roll - Duurzaam toiletpapier

100% boomvriendelijk & duurzaam wc papier: zo hoort het.

The Good Roll is ontstaan doordat er wereldwijd 2.3 miljard mensen zijn die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Met deze schrikbare cijfers in het achterhoofd is The Good Roll ontwikkeld. Een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier en zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Vrolijk toiletpapier waar elke toiletbezoeker een glimlach van krijgt!

Vertel mij meer!

  Naast het verkopen van een 100% duurzaam product wil The Good Roll ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Een deel van het wikkelen en verpakken van de producten wordt gedaan door een sociale onderneming. Op die manier bieden ze werk en begeleiding aan meer dan 50 mensen. Deze mensen hebben afstand tot de arbeidsmarkt, dit heeft diverse oorzaken van fysieke klachten tot gewoon pech.

  The Good Roll doneert ieder jaar 50% van de nettowinst aan de bouw van toiletten. In samenwerking met Simavi probeert The Good Roll zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot veilige schone toiletten.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team