Ultra Fill

Zelfpersende afvalbak

De Ultra Fill zelfpersende afvalbak is een innovatieve afvaloplossing die speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Deze slimme afvalbak is voorzien van een perssysteem waarmee tot vijf keer zoveel afval kan worden opgevangen in vergelijking met conventionele afvalbakken, wat bijdraagt aan een significante volumereductie en lagere CO2-uitstoot.

Dankzij de geïntegreerde vulgraadsensor blijft de afvalbak altijd efficiënt beheerd: Altijd op het juiste moment wordt deze geleegd. Wanneer de afvalbak vol is, stuurt hij automatisch een melding via een IoT-based softwaremanagementpakket, waardoor de inzamelingsroutes ook nog eens geoptimaliseerd kunnen worden.

Vertel mij meer!

  Wat maakt de Ultra Fill uniek

   

  De Ultra Fill afvalbak is gebruiksvriendelijk; de klep is hygiënisch te openen met de voet, waardoor hand contact met de afvalbak wordt vermeden. Een geïntegreerde RVS-asbak voorkomt brandgevaar door gescheiden inzameling van sigaretten en is eenvoudig te reinigen dankzij de uitneembare opvangbak.

  Daarnaast is de Ultra Fill uitgerust met een geluidsmodule die gebruikers door middel van een standaard of gepersonaliseerde boodschap motiveert om afval weg te gooien. Dit persoonlijke aspect stimuleert een bewuste omgang met afval door eindgebruikers.

  EW heeft een succesvolle test gedaan bij Rotterdam The Hague Airport en neemt de Ultra Fill afvalbak voor buitengebruik op in haar assortiment van inzetbare machines.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team