Van der Valk Hotel Ridderkerk kiest voor onze multi service dienstverlening

EW Facility Services is de nieuwe schoonmaakpartner van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Vanaf 1 januari is de multi service facilitair dienstverlener verantwoordelijk voor de schoonmaak van de 140 hotelkamers, housekeeping, linnenverzorging, algemene dienst en houseman. De organisatie biedt daarmee een integraal concept met één aanspreekpunt en focus op kwaliteit, gastvrijheid en efficiency.

Terug naar overzicht
  • Datum:

Van der Valk Hotel Ridderkerk kiest voor onze multi service dienstverlening

Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency

Bij Van der Valk Hotel Ridderkerk staat gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency centraal. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Al bijna 30 jaar is hospitality het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de gast is wat ons drijft. EW Facility Services en Van der Valk Ridderkerk vinden elkaar hierin. Wij staan voor kwaliteit en met onze dienstverlening dragen wij bij aan de gastbeleving van het hotel. Door daarnaast meerdere diensten onder een dak aan te bieden kunnen wij efficiency en synergievoordelen bieden.”

Freek van der Valk, Directeur Van der Valk Ridderkerk kijkt uit naar de samenwerking met de marktleider in de hotelschoonmaak: “Ik heb het volle vertrouwen in een goede samenwerking met EW Facility Services.”

Benieuwd hoe wij de reis van optimale facility services samen kunnen beginnen?