Wagner desinfectiemachines

Ideale partner

Naast het direct doorgeven van mens tot mens, vormen ook oppervlakken een risico voor virusoverdracht. Hieronder vindt u een overzicht met oppervlaktereinigers van Wagner die dit kunnen helpen voorkomen.

Vertel mij meer!

  Expert in oppervlaktetechnieken - Verspuittechnologie

  De WAGNER Group is een wereldwijde expert in oppervlaktetechnieken. Dat maakt Wagner voor ons de ideale partner wanneer het aankomt op het grondig desinfecteren van oppervlakken. Met de verspuiten van Wagner kunnen de meest voorkomende desinfectiemiddelen snel en makkelijk aangebracht worden op grote & complex te bereiken oppervlakken. Facility Trade Group heeft in samenwerking met Wagner en Tevan een kant en klaar concept voor het desinfecteren van ruimten en oppervlakken.

  (Ver)spuittechnologie

  Spuittechnologie maak een uitgebreide behandeling van oppervlakken met een desinfectiemiddel mogelijk. Hierdoor kan de aanwezigheid van bacteriën, virussen en schimmels verminderd worden. Desinfectiemiddelen in vloeibare vorm, die op zijn minst virus dodend zijn, zijn geschikt voor een applicatie op oppervlakken via het verspuiten.

  Kleine oppervlakken & objecten - Wagner W690 Flexio

  De Wagner 690 Flexio beschikt over een losse turbine die lucht produceert, een luchtslang en een tweetal spuitpistolen. Hierdoor is het deel dat in de hand ligt uitermate licht van gewicht. Het innovatieve I-Spray spuitopzetstuk verstuift het materiaal optimaal en zorgt voor een gelijkmatig en perfect dekkend resultaat. De spuitstraal laat zich variabel instellen, zowel qua breedte alsook horizontaal en verticaal. Ook de luchthoeveelheid is traploos regelbaar. De bekerinhoud van de pistolen is 800 cc en 1.800 cc.

  Media oppervlakken & ruimtes - Wagner Control Pro 350 M

  De Control Pro 350 M beschikt over de High Efficiency Airless technologie: dus minder druk en een innovatieve spuittip. Gegarandeerd een streepvrije, perfect dekkende laag. Het hoogwaardige Airless-pistool met twee-vinger-trekker en de 15 meter lange, zeer flexibele slang bieden optimaal bedieningscomfort. De wagen met telescoopgreep bespaart plaats bij het transport en de opslag en zorgt tevens voor het eenvoudig wisselen van werkplek. Control Pro Airless spuitapparaten van de nieuwe generatie zijn voorzien van High Efficiency Airless technologie.

  Grote oppervlakken & ruimtes - Wagner SF23 Pro Airless

  De SuperFinish 23 Pro is een robuust en duurzaam airless spuitapparaat. Dankzij de unieke QLS-technologie met lange slag worden dun vloeibare materialen, zoals ook desinfectiemiddel, betrouwbaar verwerkt. De membraanpomp-technologie zorgt voor een lager materiaalverlies. In combinatie met een bovenbak worden materiaalwissels tevens vereenvoudigd. De flexibele aanzuigslang maakt een rechtstreekse aanzuiging uit de originele verpakking mogelijk. Het inklapbare onderstel zorgt voor een moeiteloos transport op de bouwplaats en kan ruimtebesparend worden getransporteerd.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team