.

.

Jarenlang flexibel inspelen op actuele schoonmaakbehoeften

Dat is wat wij doen.

Ontwikkelingen gaan razendsnel en de toekomst laat zich moeilijk voorspellen. Organisaties zitten met de vraag of hun kantoor minder werkplekken – dus minder kantoormeters – nodig heeft, of dat er juist extra ruimtebehoefte is doordat we andere werkvormen aannemen. Als facilitair professional heeft u daarom behoefte aan strategische partnerships met flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de dienstverlener.

Een flexibele instelling is diepgeworteld in alle lagen van onze organisatie. Vanuit onze oorsprong in de hotel- en leisurebranche is dagelijks inspelen op wisselende bezettingsgraden voor ons heel normaal. Wij zetten sensoren in om de bezettingsgraad en gebruiksintensiteit van ruimtes te meten. Hier worden optimale schoonmaak- of onderhoudsplannen op gemaakt, afgestemd op de wensen van uw gebruikers. Met deze data kunnen we realtime en eenvoudig op- en afschalen of juist service verlenen op díe momenten dat het nodig is. En de kosten? Die lopen parallel aan de geleverde inspanning.

Vertel mij meer! Neem contact met mij op.

De Nederlandsche Bank

Samenwerken aan gezamenlijke ambities.

Duurzaamheid, klanttevredenheid en facilitaire samenwerking zijn voor De Nederlandsche Bank (DNB) belangrijke thema’s. Daarbij start de bank binnenkort met een proef met sensors en bekijkt ze de mogelijkheid voor een pilot met data gestuurde schoonmaak.  Hoe hierin samen met EW Facility Services zij-aan-zij aan de doelen wordt gewerkt? Daarover vertelt Marianne Kollaard, tactisch Leveranciermanager DNB, meer.

Kinepolis

Maximale wendbaarheid vereist bij bioscoopketen Kinepolis.

Bij de Kinepolis bioscopen is men gewend aan een wisselende bezetting. Flexibiliteit is dan ook business as usual. Die instelling verwacht Kinepolis dan ook van haar partners. Een rol die EW Facility Services op het lijf geschreven is en tevens de basis is van de samenwerking met de bioscoopketen die van start ging in coronatijd.

Udens Duyn

Schoonmaken met gevoel voor gastvrijheid.

Vanwege de ervaring met zorg, fungeerde Udens Duyn in het begin van de coronacrisis in 2020 als coronahotel. Marco Brisko, : “Samen met EW hebben we destijds meteen nieuwe richtlijnen opgesteld waarin we het protocol van Brabant Zorg hebben meegenomen. Petje af voor het schoonmaakteam! De communicatie verloopt daarbij soepel en snel. EW speelt goed in op eventuele aanvullende wensen en eisen en zijn oplossingsgericht. Tevens wordt er goed meegedacht.’ Benieuwd naar het gehele interview?

Weet je wat pas slim is? Schoonmaken wanneer dat nodig is.

Technologieën helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te zijn. Binnen een gebouw zijn allerlei samenwerkingspartners actief om een optimale omgeving te creëren. Logistiek, onderhoud, catering, schoonmaak en klantenservice. Iedereen is verantwoordelijk voor een onderdeel uit de keten. Data helpt ons om processen te analyseren en deze effectiever en efficiënter in te richten. Zo kan de luchtvochtigheid, CO2 gehalte, temperatuur, bezoekersstromen en bezettingsgraad gemeten worden. Zo zetten wij sensoren in om de bezettingsgraad en gebruiksintensiteit van ruimtes te meten. Hoe we dit doen? Albert van Schooneveld, Key Account Directeur bij EW Facility Services, vertelt hoe.

Rijksuniversiteit Groningen

Schoonmaak is meer dan ooit proactief en positief meedenken.

“De coronacrisis vraagt van beide partijen veel wendbaarheid. EW Facility Services is heel flexibel, denkt mee en weet zich perfect aan te passen aan onze wensen. Sterker nog, het heeft onze samenwerkingsband versterkt. We zijn nog meer als een team gaan werken in plaats van klant en opdrachtnemer. Samen werken we gericht aan structurele oplossingen”, aldus Monique Heuvel, medewerker Facilitaire Organisatie van de RUG.

Rotterdam The Hague Airport

Een partner die snel schakelt ten tijde van corona.

Rotterdam The Hague Airport en EW Facility Services hadden hun nieuwe samenwerking net volledig beklonken toen de coronacrisis losbrak. De meest ongunstige tijd denkbaar om te starten. Beide partijen zetten samen de schouders eronder en dankzij snel schakelen en wederzijds vertrouwen blijft de hoge hygiënestandaard voor het vliegveld gewaarborgd tegen beperkte kosten.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gaan hierover graag samen in gesprek. Laat hier uw gegevens achter, dan neemt onze collega Caspar Vijverberg contact met u. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Neem contact met mij op

Onze dienstverlening in beeld