Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Een fraaie entree. Een schone kamer. Vriendelijk personeel. Uw hotel is meer dan een plek om te slapen. Het is een locatie om te ontmoeten, te werken en te ontspannen. De kleinste details dragen bij aan de uiteindelijke beleving van uw gasten. Bij EW Facility Services begrijpen we dat als geen ander. Met al bijna 30 jaar ervaring in hotelschoonmaak spreken wij vanuit ons marktleiderschap uit ervaring. Onze collega’s denken met u mee en samen doen wij er alles aan om de verwachtingen van uw gasten te overtreffen. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Meer diensten

Housekeeping

Ons Housekeeping team is verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak in uw hotel, van planning tot aan uitvoering en controle. De Housekeepers zijn de spil van het team en verzorgen onder meer de aansturing, begeleiding en coaching van onze Roomattendants. Onze Housekeeping teams zijn gewend om te werken in een organisatie waarin gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag centraal staan.

Meer diensten

Linnenbeheer

Linnenbeheer is binnen de hotelbranche erg belangrijk. Het moet goed. En met goed bedoelen wij: een warm welkom en een uitstraling van een opgemaakt bed conform uw standards. Onze collega’s nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Wij verzorgen voor u minimaal de interne logistiek, maar kunnen u ook ontzorgen met een totaalpakket dat bestaat uit aanschaf, beheer, wassen en verspreiding. Alles met als doel een optimale gastbeleving.

Meer diensten

Stewarding

De keuken van een hotel is het hart van de culinaire beleving. Het is de hele dag levendig, maar kent pieken tijdens ontbijt, lunch en diner. Perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen; het maakt allemaal onderdeel uit van de uiteindelijke gastbeleving. Onze stewarding medewerkers zijn verantwoordelijk voor de spoelkeuken. Hieruit voortvloeiende taken als het verzorgen, onderhouden en opslaan van alle keukenbenodigdheden behoren tot hun werkzaamheden.

Meer diensten

Handyman services

Onze ‘handymannen’ kunnen meer dan de gemiddelde klusjesman. Dat is ook nodig. U bent gebaat bij iemand die perfect in kan spelen op uw vraag. Die meedenkt wanneer het even tegenzit. Uw hotel moet 24/7 in technisch perfecte conditie zijn. Handyman services bieden wij in de varianten basis & technical. Met beide varianten bent u verzekerd van excellente uitvoering van uw klein onderhoud en allerhande werkorders. Met technical bieden wij mensen die daarnaast ook gecertificeerd zijn (VOP & VP) om technische en bouwkundige installaties uit te voeren. Door Handyman services in te zetten houdt u flexibiliteit, transparantie en inzicht in uw kosten.

Meer diensten

Guest supplies

Zeepjes en lotions in uw hotelkamer; wie heeft ze niet een keer meegenomen? Het zijn gebruiksvoorwerpen en veel hotels zien het dan ook als een compliment dat gasten dezelfde producten thuis ook nog willen gebruiken. De producten moeten daarom aansluiten bij uw uitstraling. Het moet passen bij uw look & feel. EW Facility Services is merk- en leverancier onafhankelijk en draagt graag bij aan deze positieve beleving.

Onze hotel partners

Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van de hotelgast is hierbij onze drijfveer.

Hotels

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?