De kleinste details dragen bij aan de beleving van uw gasten.

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Een fraaie entree. Een schone kamer. Vriendelijk personeel. Uw hotel is meer dan een plek om te slapen. Het is een locatie om te ontmoeten, te werken en te ontspannen. De kleinste details dragen bij aan de uiteindelijke beleving van uw gasten. Bij EW Facility Services begrijpen we dat als geen ander. Met meer dan 30 jaar ervaring in hotelschoonmaak spreken wij vanuit ons marktleiderschap uit ervaring. Onze collega’s denken met u mee en samen doen wij er alles aan om de verwachtingen van uw gasten te overtreffen. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Meer diensten

Housekeeping

Ons Housekeeping team is verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak in uw hotel, van planning tot aan uitvoering en controle. De Housekeepers zijn de spil van het team en verzorgen onder meer de aansturing, begeleiding en coaching van onze Roomattendants. Onze Housekeeping teams zijn gewend om te werken in een organisatie waarin gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag centraal staan.

Meer diensten

Linnenbeheer

Linnenbeheer is binnen de hotelbranche erg belangrijk. Het moet goed. En met goed bedoelen wij: een warm welkom en een uitstraling van een opgemaakt bed conform uw standards. Onze collega’s nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Wij verzorgen voor u minimaal de interne logistiek, maar kunnen u ook ontzorgen met een totaalpakket dat bestaat uit aanschaf, beheer, wassen en verspreiding. Alles met als doel een optimale gastbeleving.

Meer diensten

Guest supplies

Zeepjes en lotions in uw hotelkamer; wie heeft ze niet een keer meegenomen? Het zijn gebruiksvoorwerpen en veel hotels zien het dan ook als een compliment dat gasten dezelfde producten thuis ook nog willen gebruiken. De producten moeten daarom aansluiten bij uw uitstraling. Het moet passen bij uw look & feel. EW Facility Services is merk- en leverancier onafhankelijk en draagt graag bij aan deze positieve beleving.

Meer diensten

Stewarding

De keuken van een hotel is het hart van de culinaire beleving. Het is de hele dag levendig, maar kent pieken tijdens ontbijt, lunch en diner. Perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen; het maakt allemaal onderdeel uit van de uiteindelijke gastbeleving. Onze stewarding medewerkers zijn verantwoordelijk voor de spoelkeuken. Hieruit voortvloeiende taken als het verzorgen, onderhouden en opslaan van alle keukenbenodigdheden behoren tot hun werkzaamheden.

Onze hotel partners

Hospitality is al meer dan dertig jaar het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw hotelgast is hierbij onze drijfveer.

Papendal

Topaz Revitel

Ontdek al onze branches

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Onderwijs

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team

Ons laatste nieuws

24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer