Kantoren

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Een opgeruimde werkplek biedt de mogelijkheid om u volledig te focussen op uw primaire doel: successen behalen met uw organisatie. EW Facility Services begrijpt deze behoefte en handelt daar ook naar. Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij organisaties. Wij onderscheiden ons binnen de branche door het bieden van een belevingsomgeving. Hierbij werkt iedereen binnen de organisatie zij-aan-zij aan eigen doelen.

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is het fundament van EW Facility Services. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit al bijna 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Onze werkwijze en filosofie is gebaseerd op de pijlers Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering. Wij geloven in een samenwerking met als doel een optimale beleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

Facility Host

Iemand die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Die zorgt voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en optimale klantbeleving. Dat is een Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met u en uw medewerkers. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Meer diensten

Receptie services

De receptie vormt de ontvangst van uw organisatie en is daarmee direct het visitekaartje. Een belangrijke rol, die met zorg moet worden ingevuld. Dat onze receptionisten uw klanten en medewerkers op een representatieve, gastvrije manier ontvangen staat voorop. Wij selecteren & trainen onze receptionisten daarnaast op hun dienstverlenende, communicatieve, klantgerichte én oplossingsgerichte instelling. Heeft uw organisatie behoefte aan nachtreceptie, dan leveren wij mensen met extra kennis (BHV), een uitstekende staat van dienst (VOG) en een proactieve houding. Zo zorgen wij er samen voor dat zowel de eerste als de laatste indruk onuitwisbaar zijn.

Meer diensten

Handyman services

Onze ‘handymannen’ kunnen meer dan de gemiddelde klusjesman. Dat is ook nodig. Bij een professionele organisatie hoort eenzelfde uitstraling. Een organisatie in technisch perfecte conditie dus. Handyman services bieden wij in de varianten basis & technical. Met beide varianten bent u verzekerd van een excellente uitvoering van uw klein onderhoud en allerhande werkorders. Met technical bieden wij mensen die daarnaast ook gecertificeerd zijn (VOP & VP) om technische en bouwkundige installaties uit te voeren. Door handyman services in te zetten houdt u flexibiliteit, transparantie en inzicht in uw kosten.

Meer diensten

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies zijn vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser, handdoekenautomaat & blower bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten dragen bij aan de totale beleving van uw klanten en medewerkers. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het vrijwel altijd leidt tot kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie is natuurlijk mooi meegenomen.

Onze kantoren partners

Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw medewerkers en gasten is hierbij onze drijfveer.

Kantoren

Verlangt u meer dan een opgeruimd bureau? Bekijk wat wij samen kunnen bereiken.