Passie voor het vak. Dat herkennen mensen direct.

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Vraagstukken waar we ons mee bezig houden gaan over een veilige en gezonde terugkeer naar kantoor, de inzet van data voor een nog betere dienstverlening en onze bijdrage aan duurzaamheid en circulariteit. Met medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers werken we aan duurzame hygiëne oplossingen voor deze vraagstukken. Wij zijn niet bang om keuzes te maken die niet direct voor de hand liggen en dagen onszelf juist uit te zoeken naar kansen en creatieve invullingen. Wij staan hierbij garant voor innovatieve schoonmaakconcepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons binnen de branche door het bieden van een belevingsomgeving. Hierbij werkt iedereen binnen de organisatie zij-aan-zij aan eigen én gezamenlijke doelen.

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is het fundament van EW Facility Services. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit meer dan 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Onze werkwijze en filosofie is gebaseerd op de pijlers Hospitality, Wendbaar en Betrouwbaar. Wij geloven in een samenwerking met als doel een optimale beleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

Facility Host

Iemand die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Die zorgt voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en optimale klantbeleving. Dat is een Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met u en uw medewerkers. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Meer diensten

Afvalmanagement

Een duurzame afvalverwerking is een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een gezamenlijke verantwoordelijk die we met beide handen moeten aanpakken. Wij werken voor ons afvalmanagement daarom samen met experts. Met hen borgen wij in elke fase de minste klimaatimpact. Van de interne (bron)inzameling tot en met de eindverwerking van het afval naar grondstoffen of energieopwekking.

Meer diensten

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies zijn vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser, handdoekenautomaat & blower bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten dragen bij aan de totale beleving van uw klanten en medewerkers. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het vrijwel altijd leidt tot kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie is natuurlijk mooi meegenomen.

Onze kantoren partners

Hospitality is al meer dan 30 jaar het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw medewerkers en gasten is hierbij onze drijfveer.

Jochem Schellens - Papendal

Ontdek al onze branches

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Onderwijs

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Lees meer

Verlangt u meer dan een opgeruimd bureau? Bekijk wat wij samen kunnen bereiken.

Samenwerken met EW Facility Services

Ons laatste nieuws

De Nederlandsche Bank kiest voor EW Facility Services als schoonmaakpartner

EW Facility Services is de nieuwe schoonmaakpartner van De Nederlandsche Bank. Dat is de uitkomst van een zorgvuldige…

Lees meer

Optimale wendbaarheid in uw kantoorschoonmaak

Zeker in de huidige tijd is het niet te voorspellen hoe in 2021 de bezetting van uw kantoor…

Lees meer

EW Facility Services nieuwe schoonmaakpartner DLL

EW Facility Services is sinds 4 januari 2021 de nieuwe schoonmaakpartner van DLL in…

Lees meer