Hoe verkrijgen wij onze data?

Sensoren

Wij plaatsen state-of-the-art draadloze sensoren. Ze zijn ultra low power en gaan hun leven mee op hun batterij.

Infrastructuur

Wij zorgen ervoor dat de metingen van de sensoren real-time, draadloos en veilig uitgelezen worden. Wij regelen de daarvoor benodigde ontvangers. De ontvangers sturen de meetgegevens live door naar ons cloud platform over uw bestaande internetverbinding of over het mobiele netwerk.

Plaatsing

Wij regelen de plaatsing voor u. De plaatsing van ons sensornetwerk is snel, eenvoudig en behoeft meestal geen installatiewerk. De draadloze sensoren zijn vrij plaatsbaar en kunnen ook eenvoudig verplaatst worden, zonder schade aan de ondergrond.

Monitoring en service

Storingen in onze techniek worden direct gesignaleerd en automatisch opgelost door onze partner. Ook als zij hiervoor moeten langskomen: onze landelijke dekkende servicedienst is snel ter plaatse. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Datalevering en integratie

De meetgegevens komen bij ons binnen. In real-time en veilig. Indien u hier ook gebruik van wilt maken bekijken we welk formaat wenselijk is. U kunt gebruik maken hun API, aansluiten op hun messagebus en eventueel integreren met uw systemen.

Dashboard

Metingen worden inzichtelijk gemaakt op een dashboard. U heeft hier inzicht in welke ruimtes en werkplekken zijn bemeten. Op de plattegrond ziet u de actuele metingen. In grafiekvorm kun u de metingen over verloop van tijd inzien. Uw ruimtes en werkplekken kunnen gegroepeerd worden, bijvoorbeeld in vergaderruimtes, arbo-werkplekken en functionele afdelingen. Per groep heeft u inzicht in de statistieken van de metingen. Zo heeft u ook goed inzicht in het gebruik en eventueel de klimaatprestaties van de diverse type ruimtes en werkplekken.

Vertel mij meer!

    Onze andere diensten

    Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Aanvullend bieden wij diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving voor de eindgebruiker. Door deze benadering te combineren met een hoog kwaliteitsniveau van uitvoering, een flexibele instelling en een drive om innovaties te blijven creëren, kunnen wij oprecht zeggen dat wij er alles aan doen om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

    Benieuwd naar onze overige diensten?

    Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

    Neem contact op met ons team