Facilitaire diensten

Bij EW Facility Services zijn we ervan overtuigd dat facilitaire dienstverlening beleving moet hebben. Daarom streven we in elke situatie vijf kernwaarden na: betrokkenheid, gastbewustheid, professionaliteit, eigenzinnigheid en oog voor detail. Op die manier kunnen we onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen goede schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne en hebben we ook oog voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. De facilitaire diensten die wij u bieden gaan dan ook altijd gepaard met een unieke beleving voor uw medewerkers, gasten en bezoekers.

De facilitaire diensten van EW Facility Services

Wij geloven dat we met onze facilitaire dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers. De door ons ontwikkelde belevingsconcepten zijn dan ook succesvol en innovatief en toepasbaar in de kantoren-, leisure- en zorgmarkt. Voor de volgende facilitaire diensten kunt u bij ons terecht:

De Hospitality Factor

Hospitality zit verankerd in ons dna. Al onze mederwerkers blinken uit in gastvrijheid en vormen in alle opzichten een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Gedrag en uitstraling zijn dan ook een wezenlijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Dit uit zich in representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen en proactief en resultaatgericht handelen. Doordat wij oog hebben voor de doorgroeimogelijkheden en de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers worden het werkplezier van onze werknemers én de resultaten voor u als opdrachtgever verhoogd.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat onze facilitaire diensten voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 026-445 24 00. EW Facility Services staat graag voor u klaar!

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Onderwijs

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Lees meer