07 december 2022

All inclusive kantoorconcept ScaleHub kiest voor de flexibiliteit van EW Facility Services

Kantoorconcept Scalehub Offices biedt flexibele kantoorruimten aan groeiende bedrijven. Het kenmerkt zich door huisvesting op maat en complete ontzorging voor de ondernemers. Een flexibele inzet en een gastvrije en resultaatgerichte aanpak van schoonmaken zijn hierbij essentieel. Dit zijn de redenen waarom ScaleHub voor EW Facility Services als nieuwe schoonmaakpartner kiest.

All inclusive kantoorconcept ScaleHub kiest voor de flexibiliteit van EW Facility Services

Volgens oprichter en directeur Thom van Wijk is de ontwikkeling naar meer service, flexibiliteit en gedeelde faciliteiten door corona op scherp gezet. Activiteitgericht ruimtegebruik zet versneld door en kantoorverhuur is complexer geworden, meer maatwerk. Met zijn concept ScaleHub Offices speelt de ondernemer daar slim op in. Het ‘all inclusive kantoorconcept’ ondersteunt groeiende bedrijven op het gebied van huisvesting zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun onderneming. ScaleHub Offices richt zich vooral op het middensegment en voegt naar eigen zeggen ‘goed, eerlijk en serieus kantoorvastgoed ‘ toe met als basisingrediënten: ruime kantoren, snel internet, lekkere koffie en goede vergaderruimtes. De flexibele kantoren bieden verschillende ruimten, zoals belhoeken, vergaderruimtes en plekken om elkaar te ontmoeten, maar ook kamertjes waar je je terug kunt trekken om in alle rust te werken. Inmiddels zijn er zeven locaties in Amsterdam en Utrecht, in 2023 opent ScaleHub haar achtste locatie.

Wisselend gebruik

Dit all inclusive concept betekent dat er in één kantoorpand verschillende bedrijven gevestigd zijn, van notaris tot online marketingbureau en van mediabedrijf tot charitatieve instelling. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en gebruik van een ruimte. Dat vraagt een flexibele inzet van schoonmaak, gevoel voor gastvrijheid en een proactieve houding van de schoonmaakmedewerkers. Stuk voor stuk zaken waar EW als schoonmaakdienstverlener sterk in is. Na een pilotperiode op één locatie koos ScaleHub definitief voor EW als partner voor al haar locaties.

Belangrijke rol voor objectleiders

De manier van samenwerken kenmerkt zich door snel schakelen en duidelijke communicatie. De rayonmanager van EW is direct aanspreekpunt van zowel directeur Thom als de operationeel manager van de betreffende ScaleHub locatie. De ambulante objectleiders van EW sturen de schoonmaakmedewerkers op locatie aan, houden toezicht op de kwaliteit en zorgen dat alle kantoorunits, het sanitair en de representatieve ruimten er altijd spic en span uitzien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van biobased schoonmaakmiddelen en gestabiliseerd ozonwater. Behalve de schoonmaak verzorgt EW ook alle sanitaire middelen, zoals dispenser en verbruiksartikelen. Ook bij wisselingen van huurders leidt EW de schoonmaak in goede banen. ‘De objectleiders spelen een niet te onderschatten rol,’ aldus Caspar Vijverberg, Manager New Business bij EW. ‘Zij hebben zicht op het gebruik van de ruimten en wensen van de huurders. Een aspect wat wij als geen ander kennen vanuit onze jarenlange ervaring in de hotelsector. Hospitality en het continu inspelen op wisselende gebruikersaantallen zijn sterk verankerd in ons DNA.’

Menselijk oog

De schoonmakers zelf hebben een ook belangrijke eigen inbreng in de wijze van schoonmaken. Het menselijk oog speelt hierbij een onmisbare rol. Zij inspecteren iedere ruimte en bepalen wat en hoe er schoongemaakt moet worden. ‘Schoonmaak is mensenwerk’, aldus Caspar. ‘EW staat bekend als mensgerichte schoonmaakorganisatie. Wij zetten onze schoonmaakmedewerkers in hun kracht door ze waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid te geven. Zij bewegen mee op de dag en spelen goed in op het gebruik van een ruimte en de mate van vervuiling. Dat vraagt een hoog aanpassend vermogen en proactieve houding. Precies waar we goed in zijn.’

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer