27 oktober 2021

Alleen wendbare organisaties doen mee in een veranderende wereld

EW Facility Services bewijst dit al meer dan dertig jaar

Ontwikkelingen gaan razendsnel en de toekomst laat zich moeilijk voorspellen. Organisaties zitten met de vraag of hun kantoor minder werkplekken – dus minder kantoormeters – nodig heeft, of dat er juist extra ruimtebehoefte is doordat we andere werkvormen aannemen. Eén ding is duidelijk: de introductie van nieuwe technologische oplossingen is hierin een belangrijke gamechanger.

Alleen wendbare organisaties doen mee in een veranderende wereld

Smart beheer van gebouwen

Technologieën helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te zijn. Binnen een gebouw zijn allerlei samenwerkingspartners actief om een optimale omgeving te creëren. Logistiek, onderhoud, catering, schoonmaak en klantenservice. Iedereen is verantwoordelijk voor een onderdeel uit de keten. Data helpt ons om processen te analyseren en deze effectiever en efficiënter in te richten. Zo kan de luchtvochtigheid, CO2 gehalte, temperatuur, bezoekersstromen en bezettingsgraad gemeten worden. Door het juist interpreteren valt o.a. winst te behalen in de tevredenheid van gebruikers en medewerkers en de levensduur van het gebouw.

Flexibel en schaalbaar met datagedreven schoonmaak

Wij zetten sensoren in om de bezettingsgraad en gebruiksintensiteit van ruimtes te meten. Hier worden optimale schoonmaak- of onderhoudsplannen op gemaakt, afgestemd op de wensen van de gebruiker. Met deze data kunnen we realtime en eenvoudig op- en afschalen of juist service verlenen op díe momenten dat het nodig is. Zo’n digitale transformatie vraagt aanpassingen. Hier zijn visie, kennis, vaardigheden en flexibiliteit voor nodig. Meebewegen met deze continu veranderende vraag is voor ons niet nieuw. Als multi service dienstverlener hebben wij ruim dertig jaar ervaring in de hotel- en leisurebranche. Continu flexibel en schaalbaar werken is voor ons dagelijkse praktijk. Onze gehele organisatie is hierop ingericht en wij zetten dit eveneens succesvol in binnen de markten kantoren & vastgoed, zorg, onderwijs, leisure en travel.

Hoe dit in de praktijk werkt? Onze opdrachtgevers vertellen erover. Check het hier.

Anderen bekeken ook

10 november 2021

EW Facility Services zet serieuze duurzame stappen

Van gestabiliseerd ozonwater tot aan het inzetten van een exoskelet. Duurzaamheid heeft een strategische plek binnen EW Facility…

Lees meer
14 oktober 2021

Hoe zet je hospitality op de kaart binnen jouw zorgorganisatie? 9 tips

Hoe zet je hospitality op de kaart binnen jouw zorgorganisatie? Hoe geef je het vorm? En, heel belangrijk,…

Lees meer
15 maart 2021

Hotel Okura Amsterdam en EW Facility Services: “Inspelen op specifieke wensen wordt steeds belangrijker”

[bron: Service Management Nederland] Hotel Okura Amsterdam staat onder meer bekend om…

Lees meer