15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion en EW Facility Services de EW|Saxion Ondernemers Award in het leven om jonge ondernemers te helpen hun dromen om te zetten in succesvolle ondernemingen. Nog steeds vinden beide organisaties elkaar in het aanmoedigen en bevorderen van ondernemerstalent. Dit jaar wist Bram Kuipers met zijn groene onderneming Triple Green Innovation de jury te inspireren en imponeren.

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Duurzamere wereld

Bram ontwikkelt met zijn innovatieve bedrijf Triple Green Innovation trays voor slateelt op water. Dit brengt grote voordelen met zich mee op het gebied van energiezuinigheid en efficiëntie. Dit groene concept past bij de transitie naar een steeds duurzamere wereld. Iets dat EW ook enorm belangrijk vindt. Niet voor niets heeft duurzaamheid een strategische plek binnen onze organisatie gekregen.

Bram denkt groot én groen. Na 3 jaar staat er een bedrijf dat internationaal opereert. “De volgende stap is een dynamisch, bewegend systeem,” zegt hij. “Waarbij kwekers 50% minder kas, gas en elektra nodig hebben.” Daarbij ziet hij ook mogelijkheden buiten de slateelt en zullen wat hem betreft tomaten, komkommers en paprika’s volgen. Bram heeft volgens de jury een geweldige business en een enorm groeipotentieel. Daarnaast vonden ze zijn pitch en promotievideo erg indrukwekkend. Deze werden ook door het aanwezige publiek tijdens de finale enthousiast ontvangen.

Met zijn prijs: een reis naar het Slush event voor start-ups in Helsinki, verwacht Bram met andere ondernemers mooie gesprekken te voeren en wellicht ook nieuwe samenwerkingspartners te vinden.

Founding partner

Samen met Hogeschool Saxion is EW de founing partner van de Saxion Ondernemers Award. Inmiddels is de Ondernemers Award een echt begrip geworden. Jurylid Ilona Singendonk, Regio Directeur van EW Facility Services: “Motiveren van jonge en enthousiaste mensen, met goede ideeën en een flinke dosis ambitie vinden we bij EW belangrijk. Dit doen we ook met deze wedstrijd. Ik sloot dit jaar voor de eerste keer als jurylid aan. Een mooie eerste kennismaking die smaakt naar meer. Het is leuk om kennis te maken met deze ondernemers in de dop. Samen met hen meedenken over hun ideeën en ondernemingen én ze verder helpen doorontwikkelen niet alleen als onderneming, maar ook als ondernemer. Daarnaast geeft het mij ook nieuwe inzichten en is het mooi om te zien hoe andere ondernemers op een creatieve manier naar de business kijken.”

Over de Saxion Ondernemers Award

De Saxion Ondernemers Award wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemende studenten van Saxion. Deze studenten zijn begeleid en gecoacht binnen het Centrum voor Ondernemerschap. Hier kunnen ondernemende studenten tijdens hun studie begeleiding krijgen in het starten van hun eigen bedrijf. De jury van de Saxion Ondernemers Award bestaat uit succesvolle (alumni) ondernemers.

Fotografie: Dennis Moekotte

Anderen bekeken ook

FD
19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met ons team