15 maart 2021

Buurtzorgpension en EW Facility Services breiden samenwerking uit

Tijdens de eerste coronagolf in maart 2020 ondersteunde EW Facility Services met haar schoonmaakdienstverlening tijdelijk het Buurtzorgpension in Zoetermeer. Dit beviel beide partijen zo goed dat zij besloten op 1 november van dat jaar een structurele samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking breiden zij nu uit door toevoeging van een tweede locatie. Op 1 april a.s. start de facilitair dienstverlener bij Buurtzorgpension Spijkenisse. Belangrijke speerpunten binnen de samenwerking zijn ontzorging, een hoge schoonmaakkwaliteit en oprechte aandacht voor de cliënten van het Buurtzorgpension.

Buurtzorgpension en EW Facility Services breiden samenwerking uit

Creating Hospitality: een luisterend oor bieden

Buurtzorgpension streeft naar het creëren van een gastvrije omgeving met een gemoedelijke sfeer waar cliënten zich thuis voelen. Er is oog voor privacy, de kamers zijn plezierig ingericht en persoonlijke service en comfort staan centraal. Oprechte aandacht is daarom ook voor de samenwerkingspartners van Buurtzorgpension een belangrijk element binnen de dienstverlening. Naast aandacht voor de kwaliteit van schoonmaak gaat het om aandacht voor het team op locatie én aandacht voor de cliënten en bezoekers van Buurtzorgpension. Om die reden zet EW Facility Services bijvoorbeeld een meewerkend voorvrouw/-man in die de schoonmaakmedewerkers aanstuurt en op deze aspecten coacht. Een schoonmaakmedewerker die een luisterend oor biedt aan wie dat op dat moment nodig heeft, is een ander mooi voorbeeld van aandacht uit de praktijk. Voor het schoonmaakteam is de band die ze ontwikkelen met de gasten van Buurtzorgpension een dankbare toevoeging aan het werk.

Voordelen één schoonmaakpartner voor meerdere locaties

Het uitbreiden van de samenwerking geeft veel profijt; zowel voor EW Facility Services als voor de beide Buurtzorgpensions. De voordelen van een partner voor meerdere locaties zijn onder meer één aanspreekpunt voor overkoepelende (contractuele) zaken, een uniforme uitstraling en werkwijze voor de schoonmaakdienstverlening en overal dezelfde schoonmaakkwaliteit met oog voor duurzaamheid.

Buurtzorgpension biedt helpende hand aan COVID-patiënten

De Buurtzorgpensions zijn er voor tijdelijke verpleging en verzorging. Zij bieden zorg aan mensen die bijvoorbeeld na een operatie nog niet zelfstandig thuis kunnen wonen. Om het afgelopen jaar echter samen het hoofd te bieden aan de coronacrisis, bood Buurtzorgpension naast deze dienstverlening een helpende hand door meerdere locaties tijdelijk als COVID-opvanglocatie in te richten. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij de locaties Zierikzee en Zoetermeer. Voor een extra helpende hand in de schoonmaak maakte zij gebruik van de dienstverlening van EW Facility Services. Voor de schoonmaakmedewerkers was dit best even spannend, maar al snel wisten zij hun plek te vinden. Dat Buurtzorgpension nu ook voor locatie Spijkenisse kiest voor een structurele samenwerking met EW Facility Services, is voor de medewerkers van de facilitair dienstverlener een mooi compliment. Hun werk wordt duidelijk gewaardeerd.

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op