14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots op al haar topschoonmaakmedewerkers en wil deze dag hun dank uitspreken. Sinds 2016 wordt deze bijzondere dag jaarlijks gehouden om schoonmaakmedewerkers te waarderen voor hun essentiële bijdrage aan het behouden van een schoon en hygiënisch Nederland.

Onze ruim 3500 medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat alle diverse locaties van onze opdrachtgevers er schoon en verzorgd uitzien. Of het nu gaat om de hotellerie, Leisure, zorginstellingen of kantoren, onze schoonmaakmedewerkers zijn bijzonder toegewijd aan hun werk. Hun inzet en vakmanschap zorgen ervoor dat elke omgeving, van luxueuze hotels en drukbezochte recreatiegebieden tot zorgvuldige zorgomgevingen en efficiënte kantoorgebouwen, stralend schoon en hygiënisch blijft.

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

Vandaag reist het Directieteam van EW door het hele land om de jaarlijkse zomergeschenken aan schoonmaakmedewerkers uit te reiken. De zomergeschenken, dit jaar een vrolijke strandmat, worden op De Dag van de Schoonmaker uitgedeeld. De Regiodirecteuren en Rayonmanagers zullen hun collega's in de komende dagen verrassen door verschillende locaties te bezoeken. Ze kijken er enorm naar uit!

De Dag van de Schoonmaker biedt een mooie gelegenheid om stil te staan bij het belangrijke werk dat deze schoonmaaktoppers elke dag verrichten. Bedankt aan al onze schoonmakers, jullie maken echt het verschil!

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer