10 juni 2021

Digitale ontbijtsessie ‘Facilitaire dienstverlening in de zorg’

Voor facilitaire professionals in de zorg die opzoek zijn naar handvatten om beter in te spelen op wensen en ontwikkelingen binnen hun branche, organiseert EW Facility Services op 17 juni van 9:00 tot 10:00 uur een speciale ontbijtsessie. Niet alleen worden er handvatten geboden, maar gaan de deelnemers ook in interactieve break-out sessies met  branchegenoten in gesprek om elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen.

 

Digitale ontbijtsessie ‘Facilitaire dienstverlening in de zorg’

Programma

Facilitair Adviseur Zorg Anniek Dijkstra (Draaijer + Partners) gaat deze ochtend in op de trends en ontwikkelingen die zij ziet binnen de zorgbranche. Ook delen collega’s Objectleider in de zorg Margie Velthuis en Business Development Manager Healthcare Jeannot Peijen ervaringen uit de praktijk. Tijdens brainstormsessies gaan we vervolgens aan de hand van de thema’s Innovaties, Total Care, Hospitality anno 2021, en Duurzaamheid met elkaar kennis delen.

Interesse in deelname? Neemt u dan contact op met Jeannot Peijen via jpeijen@ew.nl

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer