09 december 2022

DT op de werkvloer als vanouds leerzaam en waardevol

Een prettige en veilige werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en met veel plezier aan het werk gaat, vinden wij belangrijk. In contact staan met onze collega’s draagt hieraan bij. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. DT op de werkvloer is een van de manieren waarop we dit doen. Het creëert verbinding, zorgt voor mooie en eerlijke gesprekken, maar is bovenal ieder jaar weer een dag waar we veel kennis met elkaar delen.

DT op de werkvloer als vanouds leerzaam en waardevol

Bevestiging van het goede gevoel

De afgelopen maanden draaide onze nieuwe algemeen directeur Janneke Verkerk al een aantal keer mee op een locatie. DT op de werkvloer bevestigde opnieuw het goede gevoel dat zij bij EW heeft. Bij Magentazorg betrad zij de wereld van de ouderenzorg. “Iedere keer als ik op een locatie ben, ervaar ik hoe belangrijk het werk van mijn collega’s is. Dat gaat verder dan alleen schoonmaak. Bij een opdrachtgever als Magentazorg zie je dat je een grote rol kunt spelen in de beleving van de bewoners. Je merkt dat gastvrijheid en hospitality diep in ons DNA geworteld zit. Samen met Magentazorg zetten we alles op alles om de bewoners elke dag een mooie dag te geven. Dat is erg fijn om te zien.’’ aldus Janneke.

Gedreven en gepassioneerde collega’s

Onze directieleden ervaren onder leiding van een van de schoonmaakcollega’s hoe onze dienstverlening op de locaties in de dagelijkse praktijk uitgevoerd wordt. Albert van Schooneveld, Key Account Directeur: “Het was ontzettend leuk om bij de NOS te zien hoe het team zijn uiterste best doet om onze schoonmaakdienstverlening goed te organiseren en uit te voeren. Ze gaan echt voor een hoge schoonmaak kwaliteit. Het was een leerzame dag. En natuurlijk extra bijzonder om bij de NOS letterlijk een kijkje achter de schermen te krijgen.”

De ervaring bij Magentazorg was niet anders. Janneke: “Je voelt in alles dat onze collega’s met passie en gedrevenheid aan de slag zijn. Dat vind ik ongelofelijk leuk om te zien en mee te maken.’’ Ilona Singendonk, Regio Directeur, had bij het Concertgebouw dezelfde ervaring: ‘’Ik ben enorm onder de indruk van het gebouw, maar nog wel meer van de collega’s die hier werken. Ze zorgen ervoor dat alles goed schoon is en dat doen ze heel goed. Ik ben er trots op hoe ze dit hier samen voor elkaar boksen.’’

We kijken terug op een geslaagde editie van DT op de werkvloer. Benieuwd naar de ervaringen van onze directieleden? Klik op de afbeelding hierboven en bekijk de video.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer