19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie opdoen, kennisdelen, netwerken én genieten van het Amsterdam Light Festival zorgde voor een unieke setting.

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

De inspiratiesessie vond plaats bij het Scheepvaartmuseum en daarom maakten we eerst kennis met deze prachtige locatie. Door gids Lars werden we langs de pronkstukken van het museum geleid en leerden we meer van de geschiedenis van het museum.

Dianne de Wild, Adviseur MilieuPlatform Zorg/ Expertisecentrum Verduurzaming Zorg. Tot slot nam Jolanda Meeuwsen, directeur bedrijfsontwikkeling bij zorgorganisatie Norschoten, ons mee hoe zij binnen Norschoten werken aan het bieden van een vijfsterren gastvrijheid. Haar visie: “Gastvrijheid is een keuze en geen kunstje. Het draait om zien wat er niet is, horen wat niet gezegd is en hierop inspelen met de ultieme gastvrijheid.”

De middag werd afgesloten met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie lichtinstallaties van het Amsterdam Light Festival was hier alle ruimte om te netwerken.

We kijken terug op een geslaagd event met inspirerende verhalen, mooie gesprekken, een kijkje achter de schermen bij het Scheepvaartmuseum en schitterend verlichte grachten. Of zoals een van onze gasten het verwoorde: “Het event vond ik heel geslaagd. De locatie was prachtig, leuke sprekers en ik heb leuke mensen ontmoet. Het was een kadootje om hierbij te mogen zijn.

Anderen bekeken ook

28 maart 2023

Partnership Boerhaave Medisch Centrum & EW Facility Services draait om kwaliteit en gastvrijheid

Boerhaave Medisch Centrum (hierna Boerhaave genoemd) is de grootste kliniek van Nederland op het gebied van plastische chirurgie.

Lees meer
24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was…

Lees meer
13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW…

Lees meer