19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie opdoen, kennisdelen, netwerken én genieten van het Amsterdam Light Festival zorgde voor een unieke setting.

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

De inspiratiesessie vond plaats bij het Scheepvaartmuseum en daarom maakten we eerst kennis met deze prachtige locatie. Door gids Lars werden we langs de pronkstukken van het museum geleid en leerden we meer van de geschiedenis van het museum.

Dianne de Wild, Adviseur MilieuPlatform Zorg/ Expertisecentrum Verduurzaming Zorg. Tot slot nam Jolanda Meeuwsen, directeur bedrijfsontwikkeling bij zorgorganisatie Norschoten, ons mee hoe zij binnen Norschoten werken aan het bieden van een vijfsterren gastvrijheid. Haar visie: “Gastvrijheid is een keuze en geen kunstje. Het draait om zien wat er niet is, horen wat niet gezegd is en hierop inspelen met de ultieme gastvrijheid.”

De middag werd afgesloten met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie lichtinstallaties van het Amsterdam Light Festival was hier alle ruimte om te netwerken.

We kijken terug op een geslaagd event met inspirerende verhalen, mooie gesprekken, een kijkje achter de schermen bij het Scheepvaartmuseum en schitterend verlichte grachten. Of zoals een van onze gasten het verwoorde: “Het event vond ik heel geslaagd. De locatie was prachtig, leuke sprekers en ik heb leuke mensen ontmoet. Het was een kadootje om hierbij te mogen zijn.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer