19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie opdoen, kennisdelen, netwerken én genieten van het Amsterdam Light Festival zorgde voor een unieke setting.

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

De inspiratiesessie vond plaats bij het Scheepvaartmuseum en daarom maakten we eerst kennis met deze prachtige locatie. Door gids Lars werden we langs de pronkstukken van het museum geleid en leerden we meer van de geschiedenis van het museum.

Dianne de Wild, Adviseur MilieuPlatform Zorg/ Expertisecentrum Verduurzaming Zorg. Tot slot nam Jolanda Meeuwsen, directeur bedrijfsontwikkeling bij zorgorganisatie Norschoten, ons mee hoe zij binnen Norschoten werken aan het bieden van een vijfsterren gastvrijheid. Haar visie: “Gastvrijheid is een keuze en geen kunstje. Het draait om zien wat er niet is, horen wat niet gezegd is en hierop inspelen met de ultieme gastvrijheid.”

De middag werd afgesloten met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie lichtinstallaties van het Amsterdam Light Festival was hier alle ruimte om te netwerken.

We kijken terug op een geslaagd event met inspirerende verhalen, mooie gesprekken, een kijkje achter de schermen bij het Scheepvaartmuseum en schitterend verlichte grachten. Of zoals een van onze gasten het verwoorde: “Het event vond ik heel geslaagd. De locatie was prachtig, leuke sprekers en ik heb leuke mensen ontmoet. Het was een kadootje om hierbij te mogen zijn.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer