19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie opdoen, kennisdelen, netwerken én genieten van het Amsterdam Light Festival zorgde voor een unieke setting.

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

De inspiratiesessie vond plaats bij het Scheepvaartmuseum en daarom maakten we eerst kennis met deze prachtige locatie. Door gids Lars werden we langs de pronkstukken van het museum geleid en leerden we meer van de geschiedenis van het museum.

Dianne de Wild, Adviseur MilieuPlatform Zorg/ Expertisecentrum Verduurzaming Zorg. Tot slot nam Jolanda Meeuwsen, directeur bedrijfsontwikkeling bij zorgorganisatie Norschoten, ons mee hoe zij binnen Norschoten werken aan het bieden van een vijfsterren gastvrijheid. Haar visie: “Gastvrijheid is een keuze en geen kunstje. Het draait om zien wat er niet is, horen wat niet gezegd is en hierop inspelen met de ultieme gastvrijheid.”

De middag werd afgesloten met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie lichtinstallaties van het Amsterdam Light Festival was hier alle ruimte om te netwerken.

We kijken terug op een geslaagd event met inspirerende verhalen, mooie gesprekken, een kijkje achter de schermen bij het Scheepvaartmuseum en schitterend verlichte grachten. Of zoals een van onze gasten het verwoorde: “Het event vond ik heel geslaagd. De locatie was prachtig, leuke sprekers en ik heb leuke mensen ontmoet. Het was een kadootje om hierbij te mogen zijn.

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer