16 juni 2021

Event Hotels en EW Facility Services zetten succesvolle samenwerking voort

Ibis Vlaardingen, Utrecht en Scheveningen, Novotel Eindhoven, Breda en Schiedam en Bilderberg Europahotel en Parkhotel Rotterdam kiezen voor de komende jaren voor EW Facility Services als hun schoonmaakpartner. Voor Novotel Breda is de samenwerking nieuw, voor de andere hotels betreft het een doorsluiting van een bestaande, goede samenwerking. “Dat in deze tijden deze partners zich vol vertrouwen aan ons blijven verbinden is een mooi resultaat van de inspanning die we leverden om gezamenlijk goed door de crisis te komen”.

 

Event Hotels en EW Facility Services zetten succesvolle samenwerking voort

Frans de Beer, Directeur New Business Hotels binnen EW Facility Services, vervolgt: “Afgelopen jaar, en ook nu nog, vraagt om wendbaarheid. Samen met onze partners denken we mee hoe we mee kunnen bewegen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en inzet van medewerkers. Dit betekent resultaatgericht werken, waar mogelijk aanpassingen maken in de dienstverlening en kijken naar elkaars belangen en visie om zo te komen tot een oplossing die voor beide partijen werkt. Elk hotel heeft hierin zijn eigen wensen en behoeften, dus dat betekent dat we dit proces met elk hotel doorliepen om maatwerk te kunnen leveren.” Bing Váhl, Purchase Manager Event hotels vult aan: “De visie van EW Facility Services sluit aan bij Event Hotels. Meebewegen zonder in te boeten op kwaliteit staat voor beide organisaties voorop. Zeker in deze tijd is de aandacht voor veiligheid en hygiëne gegroeid. Gasten verwachten zichtbare schoonmaak. Een schone omgeving is in plaats van een ‘hygiëne factor’ een ‘keuze factor’ geworden. Een belangrijk criterium waarop gasten hun keuze voor een hotel baseren. EW Facility Services levert een cruciale bijdrage aan dit gevoel van veiligheid en hygiëne en is dus een belangrijk onderdeel van de totale gastbeleving in onze hotels.”

Beide partners gaan uit van een mooie stip op de horizon, waarbij in de komende tijd de hotelboekingen zullen toenemen en parallel daaraan de vraag naar schoonmaakdienstverlening. De Beer: “We kijken hier enorm naar uit en zien deze voorzetting van de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Tijdens onze sportieve actie EW on Tour, bezocht onze collega ook Parkhotel Bilderberg waar zij hartelijk door de GM werd ontvangen.

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op