16 april 2021

EW Facility Services gaat een week lang ‘on tour’ voor het goede doel

Hoe zorg je in tijden van thuiswerken en gedeeltelijk gesloten locaties voor verbinding tussen collega’s en organisatie? Een vraagstuk waar het afgelopen jaar iedere organisatie mee te maken kreeg. Ook EW Facility Services. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur, vertelt: “Wij hechten vanuit onze cultuurwaarden Samen en Mensgericht veel waarde aan een sterke verbinding tussen collega’s onderling en met onze opdrachtgevers en leveranciers. Samenwerken, elkaar ontmoeten en leuke dingen doen horen daar zeker bij. Vandaag trappen wij daarom af met EW on Tour. Een sportieve competitie waarmee we ook nog eens geld verzamelen voor het goede doel Stelvio for Life.”

EW Facility Services gaat een week lang ‘on tour’ voor het goede doel

Sportieve kilometers maken

Tijdens EW on Tour gaan collega’s van EW Facility Services landelijk een week lang sportief de strijd met elkaar aan. Ze strijden tegen elkaar in teams, ingedeeld naar de verschillende regio’s en kantoren van de organisatie. De teams proberen om gedurende de week in estafettevorm zoveel mogelijk kilometers te maken. Gezien de spreiding door heel het land starten en finishen de teams in hun eigen regio, maar wel op een centraal moment. De aftrap is vrijdag 16 april om 8u en de finish is een week later op vrijdag 23 april om 12u. De teams bepalen zelf hoe ze de finishlijn bereiken, zolang het maar op een sportieve manier is. Fietsen, wandelen, rennen, skeeleren, steppen, kanoën, paardrijden; alles kan en mag. Uiteraard houden alle teams tijdens hun activiteiten rekening met de geldende corona maatregelen.

Opdrachtgevers doen mee voor het goede doel

Tijdens de estafettetocht verdienen de teams bonuskilometers wanneer zij zoveel mogelijk locaties van opdrachtgevers en leveranciers aandoen. Zo wordt ook met deze relaties de verbinding gezocht en dragen ze tegelijkertijd gezamenlijk op een leuke en laagdrempelige manier bij aan het goede doel. Want met elke kilometer die wordt afgelegd, doneert EW Facility Services 1 euro aan Stelvio for Life. Cornelissen: “Deze organisatie heeft tot doel geld op te halen voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). In CPCT werken artsen, onderzoekers en heel veel Nederlandse ziekenhuizen samen om voor iedere patiënt met kanker de beste behandeling te vinden. Er zijn verschillende onderzoeken naar de behandeling van kanker, maar juist de eigenzinnige en innovatieve manier waarop het CPCT hiernaar kijkt, past bij onze organisatie. Daarom zetten wij ons hier al sinds 2012 voor in.”

Startschot

Vanmorgen vond het startschot onder meer plaats bij het kantoor van EW Facility Services in Arnhem. Financieel Directeur Chris van Galen legde de eerste meters af per skippybal, waarmee direct de eerste bonuspunten voor ‘ludieke verplaatsingsmethode’ werden gescoord. Over een week weten we wat de totaalopbrengst zal zijn.

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer