03 juli 2023

EW Facility Services is nieuwe schoonmaakpartner van FD Mediagroep

Vandaag start EW met haar schoonmaakdienstverlening bij FD Mediagroep. Naast het periodiek schoonmaakonderhoud verzorgt de facilitair dienstverlener ook de glasbewassing. De belangrijkste redenen voor FD Mediagroep om deze opdracht aan EW te gunnen betreffen het waarborgen van een hoge kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en een veilige werkomgeving voor medewerkers. Ook is FD Mediagroep gecharmeerd van de gastgerichte visie van EW en de wijze waarop zij met haar dienstverlening zorgt voor een welkom gevoel en geruisloze implementatie.

 

EW Facility Services is nieuwe schoonmaakpartner van FD Mediagroep

Gastvrijheid in een dynamische omgeving

FD Mediagroep is een dynamische omgeving, waar veel gebeurt en medewerkers optimaal gefaciliteerd worden om het beste uit hun werk te halen. Daarnaast doet de organisatie haar best om iedereen, waaronder ook haar externe leveranciers, onderdeel te laten zijn van het FDMG-team. Dit sluit perfect aan op de vijfsterren gastvrijheid die EW met haar dienstverlening nastreeft en maakt beide bedrijven een match bij uitstek. Dit wordt versterkt door het feit dat EW vanuit haar oorsprong in de hotellerie en leisure branche gewend is om zonder moeite op- en af te schalen en mee te bewegen met de vraag van opdrachtgevers.

Continuïteit, duurzaamheid en een veilige werkomgeving

Geen omgeving is hetzelfde en iedereen is anders. Daarom zijn de collega’s van EW opgeleid in het vakgebied en worden zij in hun ontwikkeling gestimuleerd, zodat ze vakkundig, trots en gelukkig hun werk kunnen doen. Om dit in goede banen te leiden, ondersteunt EW het team met een leidinggevende die onmisbaar is door haar coaching en training on the job. Ook wordt ondersteuning geboden middels H.appy, het door EW op maat gemaakte communicatie platform voor medewerkers. Via een app worden zij voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om hun werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Denk aan rooster informatie, werkinstructies en online trainingen. Daarnaast staat er informatie over het EW-duurzaamheidsprogramma Sterk in je werk, waarmee collega’s worden geholpen én gestimuleerd om gezond en vitaal aan het werk te zijn. Onderdeel van dit programma zijn trainingen door een ergocoach en de inzet van verlichtende braces (exoskelet) of cobots. Deze cobots nemen de schoonmaakcollega’s het zware en repeterende werk uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op het specialistische vakwerk. Bij FD Mediagroep zet EW daarom zowel de I-mop als de Ecobot Phantas in.

Beide organisaties kijken uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking.

Anderen bekeken ook

23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer
02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team