03 juli 2023

EW Facility Services is nieuwe schoonmaakpartner van FD Mediagroep

Vandaag start EW met haar schoonmaakdienstverlening bij FD Mediagroep. Naast het periodiek schoonmaakonderhoud verzorgt de facilitair dienstverlener ook de glasbewassing. De belangrijkste redenen voor FD Mediagroep om deze opdracht aan EW te gunnen betreffen het waarborgen van een hoge kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en een veilige werkomgeving voor medewerkers. Ook is FD Mediagroep gecharmeerd van de gastgerichte visie van EW en de wijze waarop zij met haar dienstverlening zorgt voor een welkom gevoel en geruisloze implementatie.

 

EW Facility Services is nieuwe schoonmaakpartner van FD Mediagroep

Gastvrijheid in een dynamische omgeving

FD Mediagroep is een dynamische omgeving, waar veel gebeurt en medewerkers optimaal gefaciliteerd worden om het beste uit hun werk te halen. Daarnaast doet de organisatie haar best om iedereen, waaronder ook haar externe leveranciers, onderdeel te laten zijn van het FDMG-team. Dit sluit perfect aan op de vijfsterren gastvrijheid die EW met haar dienstverlening nastreeft en maakt beide bedrijven een match bij uitstek. Dit wordt versterkt door het feit dat EW vanuit haar oorsprong in de hotellerie en leisure branche gewend is om zonder moeite op- en af te schalen en mee te bewegen met de vraag van opdrachtgevers.

Continuïteit, duurzaamheid en een veilige werkomgeving

Geen omgeving is hetzelfde en iedereen is anders. Daarom zijn de collega’s van EW opgeleid in het vakgebied en worden zij in hun ontwikkeling gestimuleerd, zodat ze vakkundig, trots en gelukkig hun werk kunnen doen. Om dit in goede banen te leiden, ondersteunt EW het team met een leidinggevende die onmisbaar is door haar coaching en training on the job. Ook wordt ondersteuning geboden middels H.appy, het door EW op maat gemaakte communicatie platform voor medewerkers. Via een app worden zij voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om hun werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Denk aan rooster informatie, werkinstructies en online trainingen. Daarnaast staat er informatie over het EW-duurzaamheidsprogramma Sterk in je werk, waarmee collega’s worden geholpen én gestimuleerd om gezond en vitaal aan het werk te zijn. Onderdeel van dit programma zijn trainingen door een ergocoach en de inzet van verlichtende braces (exoskelet) of cobots. Deze cobots nemen de schoonmaakcollega’s het zware en repeterende werk uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op het specialistische vakwerk. Bij FD Mediagroep zet EW daarom zowel de I-mop als de Ecobot Phantas in.

Beide organisaties kijken uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team