04 september 2021

EW Facility Services loopt, rent en fiets € 23.444,48 bij elkaar voor stichting Stelvio for Life

Na een jaar afwezigheid omdat in 2020 het event helaas niet door kon gaan, stond zaterdag 28 augustus team EW for Life te trappelen om weer de Passo dello Stelvio te bedwingen tijdens Stelvio for Life. Een event met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Centre for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Het CPCT doet onderzoek naar een behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel met de ambitie patiënten een langer en beter leven te geven. Een streven waar wij ons graag aan verbinden en ons steentje aan bijdragen.

EW Facility Services loopt, rent en fiets € 23.444,48 bij elkaar voor stichting Stelvio for Life

Grootse prestatie

Ons team heeft een grootse prestatie neergezet. De weg naar de top was weer een uitdaging. Emotioneel maar ook fysiek. Twee van de teamleden waagden zich zelfs aan de XXL editie, waardoor zij 107 kilometer aflegden en 2 keer de top van de Stelvio bereikten. New Business Manager Elco: “De XXL editie was een fantastische ervaring met geweldige uitzichten waarbij ik een enorme inspanning heb moeten leveren. Maar de medaille is binnen. Volgend jaar ben ik er weer bij en hoop ik opnieuw een mooi bedrag bij elkaar te halen.”

Er werd dit jaar nog meer flexibiliteit van de deelnemers gevraagd. Niet alleen waren er extra coronamaatregelen, zo moest Rayonmanager Marcel Bolsius bijvoorbeeld halverwege zijn fietsschoenen inruilen voor hardloopschoenen vanwege een technisch probleem aan zijn fiets. “Ik moest mijn plan omgooien, maar gelukkig kon ik mijn tocht lopend vervolgen. Iets later dan bedacht kwam ik boven, maar wat een gave tocht was het en wat voelt Stelvio for Life als een warm bad. Ik heb mooie gesprekken gevoerd met mensen die met mij de berg opgingen. Respect bijvoorbeeld voor Niels die door de studie van het CPCT nu al 2 jaar succesvol een behandeling krijgt speciaal afgestemd op zijn defecte gen. Hij liep met longkanker de Passo dello Stelvio op. Inspirerend en voor mij was direct duidelijk hoe belangrijk het werk van het CPCT is.”

Voor veel deelnemers aan de Stelvio for Life blijft het niet bij een keer meedoen. Algemeen Directeur Bas Cornelissen was dit jaar voor de 7e keer van de partij. “Wat een fantastisch event blijft dit. Met team EW for Life heb ik genoten, pijn geleden en samen de energie gepakt om de berg te overwinnen. Het is ieder jaar weer mooi om bij te dragen aan de baanbrekende kankerstudies die het CPCT initieert.”

Samen kunnen we veel

Zonder de steun van collega’s die in april meer dan €7.800,- inzamelden tijdens EW on Tour, familie, vrienden en sponsoren DACC Reiniging, Finext, MDS vloer en meubelreiniging, Workstead, Proper Groep Lelystad, Career Control, Amve Diensten B.V., Greenwaste BV en Floor Facility Services hadden we dit niet kunnen doen. Iedereen bedankt!

Totale opbrengst

In totaal is er € 491.855,78 door de deelnemers van Stelvio for Life bij elkaar gewandeld, gelopen en gefietst. 100% van het ingezamelde bedrag gaat naar het onderzoek van het CPCT. En dat is mooi, want ze kunnen elke euro goed gebruiken.

Ook volgend jaar zal EW Facility Services daarom met haar team EW for Life weer alles op alles zetten om haar steentje bij te dragen!

Tijdens de overhandiging was er € 456.688,- bij elkaar verzameld, maar de teller loopt nog door. Op het moment van plaatsing van dit artikel was dit bedrag al opgelopen tot € 491.855,78.

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer