31 maart 2022

EW in the Picture: één team voor het goede doel

Van 21 tot en met 25 maart stonden alle medewerkers van EW Facility Services in de startblokken voor een actieve uitdaging. Verdeeld over vier regio’s en het hoofdkantoor gingen medewerkers van de facilitair dienstverlener in teams de strijd met elkaar aan tijdens ‘EW in the Picture’. Een sportieve competitie om geld in te zamelen voor het goede doel. Gedurende 5 dagen stond er iedere dag een andere activiteit op het programma waarmee punten gescoord konden worden. De week was een groot succes met een fantastisch resultaat van maar liefst €7.985,68 bestemd voor Stichting Stelvio for Life, een stichting waar EW Facility Services inmiddels al 9 jaar ambassadeur van is.

EW in the Picture: één team voor het goede doel

Enthousiast, betrokken en een enorme drive

Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services: “Een sterke verbinding tussen onze collega’s en met onze opdrachtgevers en leveranciers is voor ons erg belangrijk. Het sluit aan op onze kernwaarden Samen en Mensgericht. Vorig jaar zorgde onze vergelijkbare actieweek ‘EW on Tour’ hier al voor en dit wilden we dit jaar herhalen. We merkten onder onze collega’s dat de wens om op deze manier opnieuw aan de slag te gaan voor het goede doel groot was. Het enthousiasme, de betrokkenheid en de drive om ons samen in te zetten voor het beste resultaat, én nog een beetje meer, typeert ons als organisatie.”

H.appy

De belevenissen door heel het land werden gedeeld via H.appy, het interne communicatieplatform van EW Facility Services. Op de Social Wall, een soort Facebook, werden dagelijks foto’s en video’s van de vorderingen geplaatst. Cornelissen: “Ook opdrachtgevers en relaties hielpen mee, met name bij de bonusopdracht om een schoonmaakspons om te ruilen tot een waardevoller artikel. Deze artikelen gaan vervolgens mee in een veiling die we voor de zomer organiseren om het ingezamelde sponsorbedrag nog iets op te hogen. Deze bonusopdracht resulteerde onder andere in een variëteit aan hotelbonnen, ontbijtjes en rugzakken, waarvoor veel dank aan de opdrachtgevers die hieraan meewerkten!”

Of er nu een traditie geboren is kan de facilitair dienstverlener niet zeggen. Wel was ook dit jaar de actieweek een groot succes. Dus wie weet wat volgend jaar zal brengen…

Terugblik

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team