31 maart 2022

EW in the Picture: één team voor het goede doel

Van 21 tot en met 25 maart stonden alle medewerkers van EW Facility Services in de startblokken voor een actieve uitdaging. Verdeeld over vier regio’s en het hoofdkantoor gingen medewerkers van de facilitair dienstverlener in teams de strijd met elkaar aan tijdens ‘EW in the Picture’. Een sportieve competitie om geld in te zamelen voor het goede doel. Gedurende 5 dagen stond er iedere dag een andere activiteit op het programma waarmee punten gescoord konden worden. De week was een groot succes met een fantastisch resultaat van maar liefst €7.985,68 bestemd voor Stichting Stelvio for Life, een stichting waar EW Facility Services inmiddels al 9 jaar ambassadeur van is.

EW in the Picture: één team voor het goede doel

Enthousiast, betrokken en een enorme drive

Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services: “Een sterke verbinding tussen onze collega’s en met onze opdrachtgevers en leveranciers is voor ons erg belangrijk. Het sluit aan op onze kernwaarden Samen en Mensgericht. Vorig jaar zorgde onze vergelijkbare actieweek ‘EW on Tour’ hier al voor en dit wilden we dit jaar herhalen. We merkten onder onze collega’s dat de wens om op deze manier opnieuw aan de slag te gaan voor het goede doel groot was. Het enthousiasme, de betrokkenheid en de drive om ons samen in te zetten voor het beste resultaat, én nog een beetje meer, typeert ons als organisatie.”

H.appy

De belevenissen door heel het land werden gedeeld via H.appy, het interne communicatieplatform van EW Facility Services. Op de Social Wall, een soort Facebook, werden dagelijks foto’s en video’s van de vorderingen geplaatst. Cornelissen: “Ook opdrachtgevers en relaties hielpen mee, met name bij de bonusopdracht om een schoonmaakspons om te ruilen tot een waardevoller artikel. Deze artikelen gaan vervolgens mee in een veiling die we voor de zomer organiseren om het ingezamelde sponsorbedrag nog iets op te hogen. Deze bonusopdracht resulteerde onder andere in een variëteit aan hotelbonnen, ontbijtjes en rugzakken, waarvoor veel dank aan de opdrachtgevers die hieraan meewerkten!”

Of er nu een traditie geboren is kan de facilitair dienstverlener niet zeggen. Wel was ook dit jaar de actieweek een groot succes. Dus wie weet wat volgend jaar zal brengen…

Terugblik

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team