10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar zijn het schoonmaakteam bij The Market Hotel in Groningen en het schoonmaakteam van revalidatiecentrum Topaz Revitel in Leiden de gelukkigen die de prijs mochten ontvangen. Van de ruim 500 teams in Nederland hebben zij in het afgelopen jaar een prestatie geleverd waardoor zij de terechte winnaars van de award zijn.

The Market Hotel won in de categorie hotels en zij ontvingen  de award van Operationeel Directeur Ralph Eradus en Commercieel Directeur Sjoerd Dijkstra. Key Account Directeur Albert Schooneveld en Manager Hospitality Academy & Kwaliteit Ingrid Toonen reikten de award in de categorie kantoren, leisure, onderwijs en zorg uit aan team Topaz Revitel. Beide teams zijn, samen met vier anderen, op 29 februari genomineerd tijdens de landelijke kick-on meeting in de Efteling. In april hebben zij alle zes individueel een bezoek gehad van de jury. Na zorgvuldige overweging hebben The Market Hotel Groningen en revalidatiecentrum Topaz Revitel Leiden de award gewonnen! Beide teams onderscheiden zich in goede prestaties met name op het gebied van hoge gastwaarderingen en warme aandacht voor (revalidatie)gasten.

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Afbeelding: de winnende teams van Topaz Revitel Leiden (links) en leidinggevende van team the Market Hotel Groningen met juryleden (rechts)

Hecht team bij The Market Hotel

De betrokkenheid in het diverse team bij The Market Hotel is voor een groot deel te danken aan leidinggevende Liza. Zij heeft een team gecreëerd dat voor elkaar klaarstaat en altijd gaat voor het beste resultaat. De sfeer in het team is dan ook positief, wat onder andere te zien is in het lage verloop en de prettige werksfeer. Dat zorgt ook voor een hoog schoonmaakresultaat en een tevreden opdrachtgever. “De kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening en samenwerking met het team is goed, dit draagt bij aan de hoge waardering die je mag verwachten van een hotel met deze luxe uitstraling,” laat de general manager van The Market Hotel weten tijdens het jurybezoek. “The Market Hotel is een viersterren locatie met een eigen bakkerij en een toplocatie midden op de grote markt in Groningen. Dat de kwaliteit dik in orde is, is ook terug te zien in de scores op Booking.com. Dat vraagt zeker ook wat van het schoonmaakteam. Samen streven we hetzelfde doel na: gasten een ware beleving bieden.

Bijzondere prestatie van team Topaz Revitel

Ook het team van revalidatiecentrum Topaz Revitel is een hechte groep. Veel teamleden werken hier al sinds EW in september 2015 op deze locatie is begonnen. Zo ook leidinggevende Keltoum. Zij is al meer dan 10 jaar het vertrouwde gezicht op deze locatie voor zowel de opdrachtgever, de medewerkers als de gasten. Ook is zij erg betrokken bij haar collega’s, wat er voor zorgt dat er een stabiel team op locatie staat. Dit resulteert in een fijne en vrolijke werksfeer en een goed teamgevoel. De opdrachtgever ziet dit ook en verteld: “Schoonmaak is een belangrijk onderdeel binnen de dienstverlening van Topaz Revitel. De samenwerking tussen opdrachtgever en het schoonmaakteam is meer dan goed te noemen. De dienstverlening van EW en het team blinkt uit in hospitality en gastbeleving. Zij denken mee in mogelijkheden en oplossingen, wat bijdraagt aan het feit dat de kwaliteit van de dienstverlening en schoonmaak hoog scoort in externe metingen. Daarnaast is de wijze waarop de schoonmaakmedewerkers omgaan met de revalidatie gasten uniek te noemen!

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer