10 november 2021

EW Service Awards uitgereikt

Wie wint de EW Service Awards? De afgelopen maanden heerste op een aantal locaties een gezonde spanning. Met een nominatie voor de EW Service Awards op zak en een bezoek van de jury, begon voor de teams het wachten op de uitslag. En hoe leuk was het om dit jaar de winnende locaties weer live te kunnen overvallen. Operationeel Directeur Ralph Eradus trok naar Brabant en verraste team Udens Duyn. Key Account Directeur Albert van Schooneveld reisde naar de Randstad en zette team Rotterdam The Hague Airport in het zonnetje. Beide teams hebben het afgelopen jaar een grote wendbaarheid en betrokkenheid laten zien. Gepast bescheiden, maar enorm trots namen ze hun trofee in ontvangst.

EW Service Awards uitgereikt

De winnaars

De keuze van de winnaars was voor de jury niet gemakkelijk. In de categorie Hotels maakte het schoonmaakteam van Udens Duyn indruk. Het afgelopen jaar was voor hen een zwaar jaar. Opeens werd het zorghotel een coronahotel en reden ambulances af en aan. Een lach en een traan, maar altijd vol passie deden zij hun werk. Zonder nadenken pakte het team haar nieuwe rol op. Daarin bouwden ze met het zorgpersoneel en de medewerkers van het hotel een enorm sterke band op. Samen namen ze hun verantwoordelijkheden, bleven kritisch op de protocollen, lette op elkaars veiligheid en zorgden voor een hygiënisch schone locatie. Nu het weer een ‘gewoon’ zorghotel is, blijkt pas wat voor een uitzonderlijk werk zij verricht hebben.

In de categorie Kantoren & Vastgoed, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure ging team Rotterdam The Hague Airport er met de winst vandoor. Waarom? Meebewegen, samen de klus klaren, kwaliteit en oplossingsgerichtheid is wat ze iedere dag laten zien. Ze zijn trots op elkaar en hun werk en stralen dit ook uit. Patricia Boogards Contractmanager RTHA deelde mee in de feestvreugde en vertelde: “Ik heb de mensen echt zien opbloeien onder de nieuwe aansturing van EW Facility Services, een wereld van verschil zoals ze nu met trots over onze luchthaven lopen. En dat vertaalt zich ook door naar de kwaliteit die ze laten zien.”

Waardering tonen

De EW Service Award van EW Facility Services is een jaarlijkse onderscheiding waarbij de facilitair dienstverlener op zoek gaat naar de best presterende teams binnen haar organisatie, respectievelijk in de categorieën Hotels en Kantoren - Vastgoed, Zorg, Onderwijs, Leisure & Travel. Met de diversiteit aan opdrachtgevers en teams is een nominatie echt iets om trots op te zijn. Niet alleen behoort het team in hun categorie tot een van de 3 beste teams, zij hebben het afgelopen jaar ook laten zien te excelleren in hun dienstverlening.

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer