24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was deze week van 20 tot en met 24 maart ‘on tour’. Een leuke, gezamenlijke sportieve competitie voor iedereen die bij EW werkt, waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengsten gaan namelijk naar Stichting Stelvio for Life, een stichting die zich inzet voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. Het thema van EW on Tour is dit jaar duurzaamheid. Een thema dat een belangrijke plek inneemt binnen onze organisatie.

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Duurzame opdrachten

Verdeeld in 5 teams gingen collega’s met elkaar de sportieve strijd aan. Punten waren te verdienen met de opdrachten: afval prikken, textiel verzamelen en veel bewegen. Als piece de resistance werden er van het afval kunstwerken gemaakt. Die natuurlijk ook weer veel punten opleverden. Janneke Verkerk, Algemeen Directeur EW Facility Services: “Duurzaamheid neemt een strategische plek in binnen onze organisatie. Voor en met onze opdrachtgevers en collega’s willen we bijdragen aan een betere wereld van morgen. Met deze editie van EW on tour hebben we veel betrokkenheid, creativiteit en verbondenheid gezien. Ook van opdrachtgevers die zich bij onze teams aansloten en meegingen afval prikken of textiel doneerden. Maar dat niet alleen, met dit project hebben we bij onze collega’s ook weer een stukje bewustwording rondom het klimaat kunnen creëren.”

Goed doel verbindt

Hoe houd je verbinding met collega’s op het moment dat je elkaar niet of nauwelijks live kunt ontmoeten. Deze vraag stelde EW zichzelf tijdens de coronaperiode. Het resulteerde onder andere in ‘EW on tour’. En wat verbindt er meer dan je samen inzetten voor een goed doel. Met EW on tour is maar liefst € 11.710,- opgehaald voor de stichting Stelvio for Life. Het onderzoek dat de stichting steunt sluit aan bij de kernwaarden van EW. Op een eigenzinnige en ondernemende manier wordt er naar kanker gekeken. Door het DNA van de patiënt in kaart te brengen, kan namelijk een behandeling op maat geboden worden.

EW doet

Afgelopen zaterdag was de landelijke opschoondag. Een dag waarop mensen opgeroepen worden om in hun straat of wijk zwerfafval op te pakken. EW gaat ook voor een schoner Nederland en maakte er een hele week van. Verkerk: “We blikken terug op een fantastische week. Samen met collega’s en opdrachtgevers hebben we Nederland weer een beetje schoner gemaakt.”

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team