24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was deze week van 20 tot en met 24 maart ‘on tour’. Een leuke, gezamenlijke sportieve competitie voor iedereen die bij EW werkt, waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengsten gaan namelijk naar Stichting Stelvio for Life, een stichting die zich inzet voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. Het thema van EW on Tour is dit jaar duurzaamheid. Een thema dat een belangrijke plek inneemt binnen onze organisatie.

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Duurzame opdrachten

Verdeeld in 5 teams gingen collega’s met elkaar de sportieve strijd aan. Punten waren te verdienen met de opdrachten: afval prikken, textiel verzamelen en veel bewegen. Als piece de resistance werden er van het afval kunstwerken gemaakt. Die natuurlijk ook weer veel punten opleverden. Janneke Verkerk, Algemeen Directeur EW Facility Services: “Duurzaamheid neemt een strategische plek in binnen onze organisatie. Voor en met onze opdrachtgevers en collega’s willen we bijdragen aan een betere wereld van morgen. Met deze editie van EW on tour hebben we veel betrokkenheid, creativiteit en verbondenheid gezien. Ook van opdrachtgevers die zich bij onze teams aansloten en meegingen afval prikken of textiel doneerden. Maar dat niet alleen, met dit project hebben we bij onze collega’s ook weer een stukje bewustwording rondom het klimaat kunnen creëren.”

Goed doel verbindt

Hoe houd je verbinding met collega’s op het moment dat je elkaar niet of nauwelijks live kunt ontmoeten. Deze vraag stelde EW zichzelf tijdens de coronaperiode. Het resulteerde onder andere in ‘EW on tour’. En wat verbindt er meer dan je samen inzetten voor een goed doel. Met EW on tour is maar liefst € 11.710,- opgehaald voor de stichting Stelvio for Life. Het onderzoek dat de stichting steunt sluit aan bij de kernwaarden van EW. Op een eigenzinnige en ondernemende manier wordt er naar kanker gekeken. Door het DNA van de patiënt in kaart te brengen, kan namelijk een behandeling op maat geboden worden.

EW doet

Afgelopen zaterdag was de landelijke opschoondag. Een dag waarop mensen opgeroepen worden om in hun straat of wijk zwerfafval op te pakken. EW gaat ook voor een schoner Nederland en maakte er een hele week van. Verkerk: “We blikken terug op een fantastische week. Samen met collega’s en opdrachtgevers hebben we Nederland weer een beetje schoner gemaakt.”

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team